posledni dobou se mi hromadi problemy s pripojenim na wifi a windows 10
volaj me lidi ze jim to chvili jde a chvili nejde. Vsichni maj Windows 10 a pripojujou se pres wifi.
Kdyz tam prijedu pripojim si telefon, muj notebook a cekam, az jim to nepujde. Jim to nejde, me telefon funguje notebook taky, jejich telefon taky funguje. Jen proste jim to nejde s WIN10.
kdyz pingam router tak to chvili pingam a najednou host unrechable a za chvili to zase pingam. Kdyz jsem pripojenej na wifi router jsou porad na wifi pripojeny, ale nejde nic.
nejhorsi je ze jim nevysvetlim, ze neni problem s internetem, ale s jejich notebookem. Na to mi odpovidaji, ze notebook je novy. Ja zase ze internet jim na telefonu funguje, tak asi bude problem s notebookem.
Protoze se to posledni dobou vola uz dost lidi, tak se ptam resite podobny problemy ?
na W10 inteligetni rizeni wifi vypnuto
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
WIFI a problem s WINDOWS 10
řešim poslednich par dni furt... Vždy mi pomohl odinstalovat anitivrak a aktivoval jsem windowsackej defender, u některych instaloval zpět antivir co tam byl a zas to běželo... U jedny pani se problem objevil zpět
nejhorší je že všude to děla něco jinyho
1) vubec se nepřipoji k wifi
2) k siti se připojí ale hlasí neznana sit
3) k siti se připojí ale stale načita adresy donekonečna
4) načte i adresy, branu dns prostě vše ale internet nejde
nejhorší je že všude to děla něco jinyho
1) vubec se nepřipoji k wifi
2) k siti se připojí ale hlasí neznana sit
3) k siti se připojí ale stale načita adresy donekonečna
4) načte i adresy, branu dns prostě vše ale internet nejde
0 x
no prave, ze to dela porad neco jineho.
Ale neni na to jedno reseni
Ale neni na to jedno reseni
0 x
Opět jsme se staly betetestery Mrkvosovtu....nechají stahovat WIN10 do zařízení které nemají odladěné ovladače a pak to tak dopadá.
0 x
tak ja tusim ze 95 procent toho budou problemy s ovladaci.
Ale ja nemam cast jezdit po lidech a odladovat jim jejich notebooky.
Nebo ja je klidne objedu, prejistaluju ovladac (snad to i jde). Ale kdyz jim reknu, ze za ten servis chci 390,- na hodinu tak se ......
Ale ja nemam cast jezdit po lidech a odladovat jim jejich notebooky.
Nebo ja je klidne objedu, prejistaluju ovladac (snad to i jde). Ale kdyz jim reknu, ze za ten servis chci 390,- na hodinu tak se ......
0 x
Mě reinstalace ovladačů Teda nepomohla, no uvidíme taky mě to přestává bavit řešit a vysvětlovat to lidem.
Jo a dělalo mi to i na Eth
Jo a dělalo mi to i na Eth
0 x
Dela to i na eth.
Ve vetsine pripadech Win10 nechteji IP adresu prirazenou od routeru.
U nas na 100% pomuze nastavit IP parametry napevno, kdyz je PC po kabelu.
Na bezdratove casti je to blby, tak se laboruje a nebo dava alternativni nastaveni.
Ve vetsine pripadech Win10 nechteji IP adresu prirazenou od routeru.
U nas na 100% pomuze nastavit IP parametry napevno, kdyz je PC po kabelu.
Na bezdratove casti je to blby, tak se laboruje a nebo dava alternativni nastaveni.
0 x
Do dnešního dne není lepšího systému (pokud má jít o Windows) než Windows 7 

0 x
ake tam mate wifi routre?
Tento problem aj mi pocitujeme ale na tplinkoch vzdy pomohlo update fw na najnovsi.
Tento problem aj mi pocitujeme ale na tplinkoch vzdy pomohlo update fw na najnovsi.
0 x
vím že vyšla nová verze AVG a ta to dělala... antiviry AVG a podobné svinsvto ihned mazat...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Ahoj,
nejdřív mi pomáhal postup: cmd -> ipconfig -release -> ipconfig -renew a chytlo to IP, ale po rebootu bylo vše zpět, takže baťák na plochu a poučení uživatele
teď už ani toto nepomohlo takže další způsob: cmd "jako správce" -> netsh winsock reset catalog -> netsh int ipv4 reset reset.log -> reboot, to pomohlo asi trvale, čas ukáže...
jednou nezabral ani jeden postup
nejdřív mi pomáhal postup: cmd -> ipconfig -release -> ipconfig -renew a chytlo to IP, ale po rebootu bylo vše zpět, takže baťák na plochu a poučení uživatele
teď už ani toto nepomohlo takže další způsob: cmd "jako správce" -> netsh winsock reset catalog -> netsh int ipv4 reset reset.log -> reboot, to pomohlo asi trvale, čas ukáže...
jednou nezabral ani jeden postup
0 x
Dělá to posledních aktualizacích i na kabelu. Leasne si to bránu a DNS, ale ip přiřadí z rozsahu 169.x.x.x. Chvíli jede, chvíli ne. Můžu potvrdit, že netsh winsock reset catalog funguje, nebo taky nastavit ip natvrdo.
0 x
No také nás volají zakazniici že maji problémy i po kabelu, a dle log to vypada stejne na problem WIN 10. Děla to i zakazníkum na siti 02 co maji jine modemy než TP Linky
www.wiracom.cz
www.wiracom.cz
0 x
Tak už vydali aktualizaci, které opravuje následky předchozí aktualizace 
http://www.svethardware.cz/microsoft-vydal-opravu-pro-chybu-w10-blokujici-sitove-pripojeni/43616

http://www.svethardware.cz/microsoft-vydal-opravu-pro-chybu-w10-blokujici-sitove-pripojeni/43616
0 x
Co jim na ty levné tp-linky zkusit dat dd-wrt, připadne openwrt. Na tom aspoň něco zjistíte z logu. Je to dřív OS než firmware a funguje většina příkazu v konzoli nebo jde soft doinstalovat, doinstalovat jde dřív pod openwrt, u dd to moc nejde. Problém bych viděl v tom ze si s tím pak neporadi. Což by šlo řešit přístupem zvenku. Asi to pro bfu nebude to právě.
Aspoň já jsou s openwrt doma spokojenej.
Aspoň já jsou s openwrt doma spokojenej.
0 x