❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

The Simper

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
whef

Re: The Simper

Příspěvekod whef » 9 years ago

Vypadá to zajímavě, ale nevím jestli to stojí za ty prachy, koukám cca 5 tis kč na naše :) bez boxu 6 tis s boxem :(
0 x

Jenya

Příspěvekod Jenya » 9 years ago

whef píše:Vypadá to zajímavě, ale nevím jestli to stojí za ty prachy, koukám cca 5 tis kč na naše :) bez boxu 6 tis s boxem :(

Cena je vysoka, nejvic se vsak desim rozmeru. S tim drzadlem to je jak zbran pro ghost busters :)

http://www.rfelements.com/assets/Upload ... P-5-24.pdf
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 9 years ago

11° -3db, 16° -6db, to mi moc jako ideální náhrada paraboly při rozměrech 50x70cm nepříjde. Extrémní sektor možná, ale kdo si to nechá namontovat na barák :) ta menší 40cm by se dala, 15° sektor s 21dbi se někdy může hodit.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 9 years ago

To ale není určeno jako sektor. Už kvůli rozměrům :)
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 9 years ago

Byly představeny nové dva ultradishe TP400 a TP550
http://www.rfelements.com/products/wire ... radish-tp/
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 9 years ago

Jako spoj mi to přijde jako nesmysl. Cena mimo a ziskovost vs rozměry taky mimo. Jako extrémní sektor ta 21ka možná.
0 x

fiestak

Příspěvekod fiestak » 8 years ago

Caute,
tak jsem taky koupil ten zázrak, abych vyzkoušel, jak to šlape, konkrétně 18dbi 30° a k tomu TwistPort Adaptér stíněný pro RB.
No nastal problém, i když se u Twisportu píše, že je určen mj i pro RB41x, tak 411AH a R52Hn se tam prostě nevejde. Dokonce ani R52n-M. A to ani nemluvím o tom, že v plechu chybí výřez na ser.port..ten bych tam snad musel doříznout..
řešili jste to už někdo?
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 8 years ago

411 je stara, nic jineho nez radu 9xx uz nepouzivame. Jinak dobra pripominka.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 8 years ago

souhlas. Tu 411AH si nech někde na klienta
0 x

fiestak

Stará sice je, ale výkonově pro malé AP plně dostačuje a s kartou R52Hn si myslím, že si výkonově s 912 v ničem moc nezadá..
RB 912UAG sice pár mám, ale chtěl jsem právě využít tyhle kusy.
Zásadní problém ale je v tom, že do twistportu prostě nepasuje, byť výrobce tvrdí opak. Buď to teda v popisu nemá výrobce vůbec uvádět, a nebo k balení přidat takovej plech, aby tam šla 411 dát. Přitom stačilo dát ty výsupky na šroubky o cca 1cm níž.. :evil:
0 x

ef

Příspěvekod ef » 8 years ago

411 tam určitě vleze :) ale bez karty :).
0 x

JT-RFE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JT-RFE » 8 years ago

Ospravedlnujeme sa za problemy - zrejme kolegovia neskontrolovali vsetky vydane verzie 411ky a zamerali sa len na aktualne. Kompatibilita je samozrejme s 411L a 411GL. Opravime informacie na webe aby boli 100% presne.
0 x
Anything worth trying is hard.

fiestak

ef píše:411 tam určitě vleze :) ale bez karty :).

jj, to je fakt :lol:
0 x

fiestak

JT-RFE píše:Ospravedlnujeme sa za problemy - zrejme kolegovia neskontrolovali vsetky vydane verzie 411ky a zamerali sa len na aktualne. Kompatibilita je samozrejme s 411L a 411GL. Opravime informacie na webe aby boli 100% presne.

Díky za info, i když to už je mi teď houby platný.. :( lite verze nepoužíváme...
každopádně to není nic, co by trocha bastlení nespravila :wink:
P61118-142534.jpg
P61118-142339.jpg
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 8 years ago

A jak vyřešíš to že se tam nevejde karta na výšku? Vyměnil bych preventivně zelené kondíky v té 411AH než bych to nasadil.
CPU frekcence je sice skoro stejná ale rb912 je o něčem jiném... vyzkoušej uvidíš :)
0 x