Hledám nějaký dobrý nástroj na vytvoření webu, ale nějak nemám štěstí, zakoupil jsem si program xara webdesigner premium 12 a vytvoří to neuvěřitelnou zplatlaninu kodu se kterou se potom vůbec nedá pracovat.
moje požadavky jsou, aby program uměl dobře pracovat s grafikou, nějaké jednoduché animace a možnost dopsání svých php scriptů a podobně, jde mi hlavně o to aby program navrhnul dobrý design stránek.
děkuji za rady...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nástroj pro vytvoření webu?
nástroj pro vytvoření webu?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Se tu moc nediskutuje, tak zaděláváš na flamewar? Který program umí navrhnout dobrý design je dobrá otázka ... on to neumí ani programátor. A leckdy ani designer.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
navrhnout, hmm nechci aby mi to řeklo co volit za barvy a podobně chci třeba vybrat z nějakých šablon a případně poupravit atd.
dříve jsem si prostě koupil šablonu a editoval to v notepadu, ale mám za to že je 21. století
dříve jsem si prostě koupil šablonu a editoval to v notepadu, ale mám za to že je 21. století
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Takhle fungují přeci všechny CMS ... třeba wordpress, joomla, drupal, october, plone a dalších asi tisíc. Klidně třeba xwiki ...
Z generátoru dostaneš vždycky bordel. Tu menší, tu větší, ale pořád je to bordel.
Notepad je stále nejlepší nástroj. Tedy druhý nejlepší, chce to něco co umí zvýrazňovat syntaxi, ukazovat párové tagy a tak podobně. Třeba pspad.
Z generátoru dostaneš vždycky bordel. Tu menší, tu větší, ale pořád je to bordel.
Notepad je stále nejlepší nástroj. Tedy druhý nejlepší, chce to něco co umí zvýrazňovat syntaxi, ukazovat párové tagy a tak podobně. Třeba pspad.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
jo ale žádné RS už nechci vidět pač vždy to někdo hacknul a řešil jsem nějaké problémy, toto ani náhodou už nechci.
0 x
Proč si myslíš, že výsledek toho generátoru nebude hacknutelný?
Zvlášť když to bude z nějakého "dobrého", tedy rozšířeného. A zvlášť, když tam chceš podporu scriptů.
Ale spíš ti nezbude nic než notepad, nějaký šablonovací systém a vlastní práce.

Ale spíš ti nezbude nic než notepad, nějaký šablonovací systém a vlastní práce.
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
okoun: neni to univerzalni rada, ale rekl bych ze ve vetsine pripadu se uz dneska vyplati web zadat specializovane firme/freelanceroj ... 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
lwq píše:okoun: neni to univerzalni rada, ale rekl bych ze ve vetsine pripadu se uz dneska vyplati web zadat specializovane firme/freelanceroj ...
ked sme pri freelanceringu...vyuziva tu niekto sluzby Indov a inych obyvatelov rozvojovych zemi?
0 x
Ano, hodně Čechů pro nás pracuje. Občas i Ukrajinci a tak.
0 x
asi tedy zvolím starou školu a koupím šablonu a napíšu si fronted pro vkládání a editaci sloupců...
opravdu mám velmi špatné zkušenosti s profláklým RS a podobně. dám si trochu práce na začátku ale potom budu mít už pokoj a web bude krásně žít bez bordelů...
opravdu mám velmi špatné zkušenosti s profláklým RS a podobně. dám si trochu práce na začátku ale potom budu mít už pokoj a web bude krásně žít bez bordelů...
0 x
koukni na mobirise, pokud dokoupis editor, jde tam i něco dobastlit
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Mam dobrou zkusenost s Wordpressem, ktery je pravidelne aktualizovan a na hostingu WEDOSu (kde maji ruzne filtry pro roboty atp, viz jejich knowledge base). Kazdopadne drupal, joomla atp. posledni dobrou vypada velmi zranitelne, co vsude ctu a tak IMHO.
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
nechtej píše:koukni na mobirise, pokud dokoupis editor, jde tam i něco dobastlit
toto je pro weby na mobilu, asi opravdu zkusím tu starou školu. ještě by byl dobrý ten adobe dreamweaver cc je ale pekelně drahej...
0 x