❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
CM9 AR5213 na 2.4GHz horsi ako chipset v ASUS WL-500g?
neodpustim si jednu poznamku:
matos napisal:
jedna sa o antenu http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=3728700
sektor V16
ktora ma 180° vyzarovanie, niekedy na tej stranke boli podrobnosit vyzarovaci diagram atd... ta antena vyzaruje skoro ako vsesmerovka ale viac dopredu...
vsimol si si? sam pises ze tam bol zverejneny vyzarovaci diagram... tusim sa motas do vlastnych prispevkov... kto vie ci vobec mas nejaku siet...
----------------
napisal som niekde ze cm9 nefunguje na 2,4? NIE... len som napisal, ze to je podla mojho nazoru ktory zdiela i vela dalsich ludi velmi zla volba koli svojim vlastnostiam... (velka citlivost, nachylnost na zarusenie a pod...) nikde som ale nepovedal ze karta nefunguje.. len je proste trosku precitlivela
) preto zla volba, nie pre to ze by nefungovala...
----------------
a prosimta nehovor mi tu o tom co mam robit a co nie, ale radsej postni z akej dediny to si ze ti tam poslem TU na navstevu pretoze takym ako si ty by som ruky lamal.... nerozmyslaju preco to ci ono nejde ale proste zapecu a huraaa je to ok... ten diagram sa antene nezmenil.... len ma s tym asusom ktory evidentne pecie viacej ako cm9, vacsie postranne laloky... podla toho co pises...
-------------
mozes mi povedat v com su moje tvrdenia neadekvatne? chlapce zobud sa uz ty si napisal aky mas problem zaroven si napisal ako blbo mas niektore veci spravene... co si cakal ze ta tu bude niekto chvalit za to ze peces nezregulovanym asusom? alebo za to ze pripajas klientov zo zadu na sektorku antenu? ono sa to vola konstruktivna kritika a osobne som vzdy velmi rad ked mi niekto povie co robim blbo, pretoze ak to nevidim hned, docvakne mi to po tom ako mi je to povedane, danu vec napravim a som rad pretoze vzdy sa snazim veci riesit naozaj s najlepsim vedomim a svedomim.... takze skludni hormon a ak mas problem s tym ze ti niekto povie ze nieco robis blbo tak nechod na forum kde sa ti to moze stat...
matos napisal:
jedna sa o antenu http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=3728700
sektor V16
ktora ma 180° vyzarovanie, niekedy na tej stranke boli podrobnosit vyzarovaci diagram atd... ta antena vyzaruje skoro ako vsesmerovka ale viac dopredu...
vsimol si si? sam pises ze tam bol zverejneny vyzarovaci diagram... tusim sa motas do vlastnych prispevkov... kto vie ci vobec mas nejaku siet...
----------------
napisal som niekde ze cm9 nefunguje na 2,4? NIE... len som napisal, ze to je podla mojho nazoru ktory zdiela i vela dalsich ludi velmi zla volba koli svojim vlastnostiam... (velka citlivost, nachylnost na zarusenie a pod...) nikde som ale nepovedal ze karta nefunguje.. len je proste trosku precitlivela

----------------
a prosimta nehovor mi tu o tom co mam robit a co nie, ale radsej postni z akej dediny to si ze ti tam poslem TU na navstevu pretoze takym ako si ty by som ruky lamal.... nerozmyslaju preco to ci ono nejde ale proste zapecu a huraaa je to ok... ten diagram sa antene nezmenil.... len ma s tym asusom ktory evidentne pecie viacej ako cm9, vacsie postranne laloky... podla toho co pises...
-------------
mozes mi povedat v com su moje tvrdenia neadekvatne? chlapce zobud sa uz ty si napisal aky mas problem zaroven si napisal ako blbo mas niektore veci spravene... co si cakal ze ta tu bude niekto chvalit za to ze peces nezregulovanym asusom? alebo za to ze pripajas klientov zo zadu na sektorku antenu? ono sa to vola konstruktivna kritika a osobne som vzdy velmi rad ked mi niekto povie co robim blbo, pretoze ak to nevidim hned, docvakne mi to po tom ako mi je to povedane, danu vec napravim a som rad pretoze vzdy sa snazim veci riesit naozaj s najlepsim vedomim a svedomim.... takze skludni hormon a ak mas problem s tym ze ti niekto povie ze nieco robis blbo tak nechod na forum kde sa ti to moze stat...
0 x
no ved jasne, oto ide! takze ked dodavatel doda napr. zariadenie ASUS 500g tak musi byt nanom regulovatelny vykon! (to je to ze splna normy) a este ked dodavatel povie ze pouzi firmware od olega ze je nanom lepsie regulovatelny vykon, tak ked ho nastavim na minimum tak to musi tak aj fungovat! a nie ako tu tvrdia poniektori ze to ide na maximum a nejde to regulovat.
0 x
Spoustu WIFI klientu se prodava a ani regulovat neumi a kdyby byl problem s CTU, tak si zato stejne bude moci ten kdo ho vyuziva,protoze pokud nainstaluje vykonejsi antenu na ktere uz nesplni normu tak si tam ma dat utlumovy clanek.To ze tam ma firmware od Olega,nezamena ze 100% funguje a ze normu splnuje!!100%ne zjisti vyzareny vykon pouze spektrakem,tot muj nazor.
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
matos píše:no ved jasne, oto ide! takze ked dodavatel doda napr. zariadenie ASUS 500g tak musi byt nanom regulovatelny vykon! (to je to ze splna normy).
NE! To zarizeni tu normu SPLNUJE, kdyz jede s DODAVANOU 2dBi antenou!! To, ze tam das nejakou 24 parabolu uz jsou jen TVOJE hrusky a JEN Ty za to neses PLNOU zodpovednost. (neco si o tom precti)
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
to je samozrejde, 20dB a 100mV, takze to budes musiet vykompenzovat nejakym utlmovym clankom. nijak som to neprepocitaval ake ked zhrniem to ze susus nastaveny na vykon - minimum + 5m pingtail a bleskoistka to musi stacit ak mam sektor V16 15dB
ale mne sa jednalo o nieco celkom ine... takze ako APcka nechavam 500g a spoj spravim na 5GHz s CM9
ale mne sa jednalo o nieco celkom ine... takze ako APcka nechavam 500g a spoj spravim na 5GHz s CM9
0 x
chybu som uz nehladal, som skusil a nezdalo sa mi, teraz som nechal ako APcka Asusi 500g a som velmispokojny... aspon mi nezatazuje RB...
a 500gP by som nikdy nechcel ani zadarom, natu sa klient nepripojil ani na 300m... asus 500g vs 500g 14dB sektor 1km vzdialenost 2MB/s prenasane data... 500gP vs 500gP 14dB sektor 0.7m vzdialenost 1MB/s 500gP neje urcena na externe pouzite...
a 500gP by som nikdy nechcel ani zadarom, natu sa klient nepripojil ani na 300m... asus 500g vs 500g 14dB sektor 1km vzdialenost 2MB/s prenasane data... 500gP vs 500gP 14dB sektor 0.7m vzdialenost 1MB/s 500gP neje urcena na externe pouzite...
0 x
matos píše:chybu som uz nehladal, som skusil a nezdalo sa mi, teraz som nechal ako APcka Asusi 500g a som velmispokojny... aspon mi nezatazuje RB...
Asus WL500gP vs Asus WL-500gx 2x panel 15dB kolisa od 36 do 54 Mbitu cca 150m najekej strom je v ceste
Nesmis pouzivat originalni FW ten je na nic. Bud oleg nebo dd-wrt
0 x