❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

O2 zrychluje ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

Re: O2 zrychluje ?

Příspěvekod pcwifi » 8 years ago

kamos uz je preverbovanej, dava to cca. 47 / 5,5Mbit., no lidi co jsou od ustredny daaaleko a nemaj jinou moznost budou platit dal 500 apod. za šneka...

podle toho co pisou na webu, tak 7Mbit speed neni pro fHD dostacujici, ne v H.264... takze typuji to na 720p
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Striker

Příspěvekod Striker » 8 years ago

pepulis píše:Tohle ale taky neobstoji, protoze se mu to muze sekat z duvodu, ze mu pripojeni nefunguje dobre (nemyslim to spatne, jen uvadim priklad). Vzdy je potreba se na to divat ze dvou stran.

Máme zákazníka co má nastavenejch 16 Mbit a měření i měření je OK má předplacený VOYO, pingy vše je OK, ale prostě se mu VOYO seká.. Tak to je pak těžký :D
0 x

hol

Příspěvekod hol » 8 years ago

Striker píše:
pepulis píše:Tohle ale taky neobstoji, protoze se mu to muze sekat z duvodu, ze mu pripojeni nefunguje dobre (nemyslim to spatne, jen uvadim priklad). Vzdy je potreba se na to divat ze dvou stran.

Máme zákazníka co má nastavenejch 16 Mbit a měření i měření je OK má předplacený VOYO, pingy vše je OK, ale prostě se mu VOYO seká.. Tak to je pak těžký :D

Asi takhle. Jsou lidi, co jim nějaká služba nejde dobře a přejdou k nám, aby zjistili, že to není lepší (a opačně). Jejich očekávání mohou být přehnaná a nebo je prostě chyba jinde.

U nás ISP vidím výhodu v osobním kontaktu. Pokud je naše podpora kvalitnější a osobnější, jako že obvykle je (dokážeme situaci lépe vysvětlit nebo najít nějaký jiný řešení), tak je počet z těchto důvodů příchozích > než počet, co odejdou. Pokud je znaménko tímto směrem a jedná se o jednotky uživatelů, je to zřejmě přirozený jev. Nikdy se nelze zavděčit všem.
0 x

pcwifi

voyo - na tom sem rezignoval, sekacka az beda, nelze nacit apod... snaha zjistit kde to dre selhala, u nich ok, sem u toho kokos ja.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Striker

Dobrý, tak v tom případě to mám aspoň od někoho i potvrzeno.. jako tím smyslem, že vím, že nejsem sám.
0 x

whef

Příspěvekod whef » 8 years ago

Taky jsou problémy s VOYO, linka Ok, tak nevím kde je problém.
0 x

Striker

Ono to sem vůbec nepatří, ale jen jsem se přidal k tématu IPTV a ISP proti O2.
0 x

Striker

Tak to je mazec, právě jsem zjistil, že O2 dává k tarifům Razer DeathAdder zdarma :D a pro více informací o nabídce jim musíte dát tel. číslo :D viz. FB reklama.

Je tam 5 komentářů, z toho 3 smazaný :D
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 8 years ago

Takhle to vypada v realu

Obrázek
0 x

hol

Příspěvekod hol » 8 years ago

hocimin1 píše:Takhle to vypada v realu

Obrázek

no co, reklamní plocha jako každá jiná :D Je to ale na úrovni cedulky na sběr psích hovínek v parku.
0 x

franta89

Příspěvekod franta89 » 8 years ago

Moderator edit? Porušení pravidel, bod 3)
1 x

jahpisin

Příspěvekod jahpisin » 8 years ago

no u nas v jednom meste 5k lidi, uz tu mistama je 80Mbit....takze ano
0 x

pcwifi

nejvetsi pohroma je, kdyz je ustredna + - uprostred obce, i ten nevzdalenejsi dosahne na 20M uplne s klidem. Uz sem ale nasel i mista v jine obci, kde je to tak daleko, ze max 8M, skutecne pokud je to nad 1100M, tak uz to pada jak hodne dolu. Uplne premejslim nad tim, co si mysli lidi v satelitech, kdy jim wifinar da treba 12/12M za 5 kil a pres ulici v domku ma nekdo VDSL 50/5 za ty samy love.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 8 years ago

az na ten katastroficky upload
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Tulamor

Příspěvekod Tulamor » 8 years ago

pcwifi píše:nejvetsi pohroma je, kdyz je ustredna + - uprostred obce, i ten nevzdalenejsi dosahne na 20M uplne s klidem. Uz sem ale nasel i mista v jine obci, kde je to tak daleko, ze max 8M, skutecne pokud je to nad 1100M, tak uz to pada jak hodne dolu. Uplne premejslim nad tim, co si mysli lidi v satelitech, kdy jim wifinar da treba 12/12M za 5 kil a pres ulici v domku ma nekdo VDSL 50/5 za ty samy love.

No tak 12M za 5 kil snad dneska nikdo nema ne? :D
0 x