❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Poptavka pripojeni Letovice

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Salamander

Poptavka pripojeni Letovice

Příspěvekod Salamander » 9 years ago

Zdravim,
potrebuji zajistit alepson zakladni konektivitu pro oblast Letovice ,cca 49.5520814N, 16.5681989E (Na Kopecku)

Neni problem vybudovat na vlastni naklady stozar, v prime viditelnosti je BTS na ktere uz nekdo anteny ma, ale nemel jsem moznost "ocmuchat" SSID

Doporucite mi prosim nejakeho ISP?

Diky
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

na komine kousek od nadru vladne konektem Unet...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Salamander

Diky, spis bych ale potreboval neco bliz, ta lokalita je na kopci, k nadrazi nebude videt ani z hodne vysokeho stozaru :(

Kazdopadne se zkusim poptat
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

kdepak jsou na komine a nevim o vyssim miste tam dole... https://mapy.cz/zakladni?x=16.5710074&y=49.5575784&z=19&pano=1&base=ophoto&pid=1137328&yaw=1.077&fov=1.257&pitch=-0.059&source=muni&id=6179 odtama jesi nevidi vsude, tak uz nevim odkud by meli :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Salamander

Ono je to za hranou toho kopce co je na druhou stranu ... zkusim to tam poradne prohlednout, treba by pri trose stesti na ten komin bylo videt.
0 x