❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

1Gbit poe s prepatovou ochranou, manazovatelne?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
rado3105

1Gbit poe s prepatovou ochranou, manazovatelne?

Příspěvekod rado3105 » 9 years ago

Mam toto poe s prepatovou ochranou a su s nim problemy take, ze kratko po kupe opakovane mi odidu gigabitove porty a funguje len 100mbit/s (musim vypnut moznost gigabitu v pripojenych zariadeniach, ak necham 1gbit/s tak sa to odpaja a pripaja).
http://www.lancentrum.eu/det/sk/42/206/ ... y-NPZG8P1U

Hladam nejaku alternativu, alebo neviete co by to mohlo robit. Zemnene to je a ze by to tak rychlo odislo po kupe to sa mi nezda....ale uz mi odisli dve v kratkom case....
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 9 years ago

Co tak rovnou UBNT ToughSwitch?
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 9 years ago

DarkLogic píše:Co tak rovnou UBNT ToughSwitch?

aj nad tym som rozmyslal. Nevies, ci to funguje tym stylom ze tam pripojim jeden ethernet pre poe, druhy pre lan...a netreba nastavovat ip, siete vzajomne nie su prepojene na jednotliych portoch....

resp. si to neviem predstavit ako to pozapajat...aktualne to mam takto: hlavna brana..ta ide do rb1100ahx2...tam to je cele naroutovane, porozdelovane a odtial to ide do roznych zariadeni - asi 8...a neviem ako do toho zakomponovat tento toughswitch...

taktiez pozeram ze tam je netypicka koncovka....
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 9 years ago

ToughSwitch je switch ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 9 years ago

rado3105: Úplně jsem z textu nerozluštil, co máš namysli, ale jestli se ptáš, zda se dají oddělit porty, tak ano...dají se nastavit VLANy a tím to oddělit.
0 x