Zdravím. Mám u poskytovatele nastavení, že pokud zadám IP adresu poskytovatele a port, vyběhne mi webové rozhraní MK jakožto klientského zařízení.
Mám to z důvodu zařízení v domácí síti-funguje to, stačí to.
Potřeboval bych vědět jak dočasně udělat, že místo zařízení v domácí síti se mi provede přesměrování na jinou klientskou jednotku(MK u příbuzných). Poskytovatele o přesměrování žádat nechci. Děkuji za radu a případný postup.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Přesměrování
-
- Kontaktovat uživatele:
Zažádej si o port na pptp vpn (nebo veřejnou ip) , a pak připoj známé přes vpn (bude to sice pomalé ) , ale budeš jim vidět do sítě a i na daný MT
asi nejednoduší možnost a asi jediná , nebo zaplať si vps server s veřejnou ip , vytvoř tam vpn server s (open vpn , pptp vpn ) a připoj obě sítě do vytvořené vpn a měl by si vydět do obou sítí
je to asi trochu složitější na nastavení 

0 x
Porid si veřejnou IP adresu na MK u tebe si nastav VPN server a u známých se přes MK na ten server připoj. Pak už si jen nastavis co kam má chodit.
0 x