Vobec neries ako vyzera syntax toto commandu, plati to aj pre napajane cez jack ( u mna x krat overene). Budem hovorit za seba...vzdy ked som pouzil iny zdroj (vacsinou slabsi) nez original dodavany (24V 2,5A) tak bolo nutne zapat long cable. Taktiez ak som pouzil zdroj na ktorom nebolo nutne zapinat long cable, tak ked som pridal vhodny istic (B2) tak to robilo znova. Dosiel som k zaveru, ze ked som na ten vstup dohodil nieco z urcitym odporom tak to 750UP vyhodnotila po svojom a vypala napajanie, pri pouziti long cable vsetko funkcne. Zatial som evidoval len dve varianty problemu. Bud sa 750UP nezapala vobec, alebo problem nastal az po pripojeni zataze. Finalne riesenie bolo nepouzivat istic B2 ale B4. Tak isto bolo jedno ci clovek pouzil original DC istic alebo AC/DC istic. B4 istic a vyssie mali iny odpor pri zapnutom stave a to bol cely problem. Dalsiu vec som riesil pri PowerBoxe od MK, vpodstate outdoorova 750UP, napajal som to cez ethernet (cca 30m) na zaciatku bol zdroj UBNT 24V 0,5A. Samotny powerbox isiel, po pripojeni akejkolvek zataze sa vypal

Ci som pouzil silnejsi zdroj (UBNT 24V 1A) nemalo to ziadny vplyv. Taktiez oklamat to splitrom nefungovalo (na koniec kabla pridany spliter ether+jack, ether vyuzity len na data, jack zapojeny do jacku powerboxu - neuspesne) Po zapnuti long cable to funguje doteraz - napajato len powerbox sam o sebe a 1x SXT lite5.