❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
60GHz IgniteNet MetroLinq
Re: 60GHz IgniteNet MetroLinq
na tom drzaku jsou uchylne 2 veci, cena a datum dodani... nekdo by jim mel objasnit, ze drzak ma byt v zakladu plne funkcni a ne mrdka a za priplatek rekneme vyhovujici reseni, lehky kocourkov v hlavach vyrobcu toho pojitka.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Popravdě nevím na co ten spoj použít. Pokud mu i na 300-400m vadí normální déšť tak, že se rozpadne, je to fakt k ničemu. Na 100m si tam dám převěs :)
0 x
No.. ne všude jde dát převěs a na 200m by mi to stačilo. Pokud to pojede. Už jste to někdo nasadil s jiným držákem? V Discompu je k dostání nebo je třeba stále čekat?
Díky
Díky
0 x
malo to problem s prepinamim modulacii, teda nevie to vraj nizsie...preto sa to rozpadalo...je to nove zariadenie, ktore slo do predaja polofunkcne...rok po globalnej dostupnosti by to mohlo byt vyladene....
0 x
rado3105 píše:malo to problem s prepinamim modulacii, teda nevie to vraj nizsie...preto sa to rozpadalo...je to nove zariadenie, ktore slo do predaja polofunkcne...rok po globalnej dostupnosti by to mohlo byt vyladene....
Naštěstí už půjde jen o SW upgrady, ten poslední to posunul dost dopředu. Zítra ráno jdeme ladit, postnu info.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
sa nejak dvihla cena co pozeram, alebo nie?
40 000 kc za spoj s drziakmi....
40 000 kc za spoj s drziakmi....
0 x
16300x2 + 2038x2, 36700 per spoj... ale nejvetsi fraska je, ze radia prijdou v cervenci a nove drzaky v srpnu
mesic mi to bude doma lezet, protoze je vyrobce krypl.

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
nový FW:
MetroLinq Firmware Downloads
Release v1.1.2-8328 - May 13, 2016
MetroLinq Firmware Downloads
Release v1.1.2-8328 - May 13, 2016
0 x
Ahoj,
byl jsem upozorněn kamarádem na novým FW
Release v1.1.2-8335 - May 19, 2016
NEINSTALUJTE - je to nestabilní
Richard
Richard
0 x
Julian píše:Ahoj,
Richard
něco konkrétnějšího?
0 x
svestka píše:Julian píše:Ahoj,
Richard
něco konkrétnějšího?
Ahoj,
dle důvěryhodného zdroje zamrzá MW část.
R
0 x
při zátěži, v klidu, při jakém signálu?
my máme v1.1.2-8335 na 300 metrů a zatím drží
0 x
svestka píše:při zátěži, v klidu, při jakém signálu?
Signál -30, 100 metrů, 2x zásek - rádia jsou po ethernetu dostupná, v managementu se vše tváří ok, packety protečou pouze jednosměrne. Využito jen 60 GHz rádio.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Signál -42, 300m, nový FW, zatím bez záseku. Bohužel čekám na upgrade starého routeru na situ, kde to škrtí 100mbit/s port.
Na stole jsme z toho dostali cca 450Mbit/s. Ještě čekáme na pořádný slejvák, nějak se tomu počasí nechce
Na stole jsme z toho dostali cca 450Mbit/s. Ještě čekáme na pořádný slejvák, nějak se tomu počasí nechce

0 x
nový fw opravdu nic moc, padlo to po půl dni na ústa, nepomohl ani restart obou konců, prostě se to najednou odmítalo spojit: Release v1.1.2-8335 - May 19, 2016
Vrátili jsme Release v1.1.2-8328 - May 13, 2016, zatím drží.
Po upgradu všech prvků na gigabit jsme na 300m při signálu -42 protlačili iperfem cca 290 Mbit/s.
Vrátili jsme Release v1.1.2-8328 - May 13, 2016, zatím drží.
Po upgradu všech prvků na gigabit jsme na 300m při signálu -42 protlačili iperfem cca 290 Mbit/s.
0 x