hafieror píše:Zaznamenal jste někdo, žeby včera hokej byl nekoukatelnej od druhý třetiny?
Stejný problém.
hafieror píše:Zaznamenal jste někdo, žeby včera hokej byl nekoukatelnej od druhý třetiny?
erotel píše:hafieror píše:Zaznamenal jste někdo, žeby včera hokej byl nekoukatelnej od druhý třetiny?
Stejný problém.
Dobrý den,
ano je to velice pravděpodobné a právě to řešíme. Propoj NFX - UPC je pouze 2Gb a ten zejména při MS v hokeji velice rychle vyčerpáme. Už máme vymyšleny řešení a právě je realizujeme.
Velice se omlouvám za tyto potíže.
S pozdravem,
Sledovanitv.cz
Dne 10.05.2016 v 19:42 :
> Konektivitu máme přes UPC, tak že by to bylo ono?
> Dá se tomu nějak pomoct, aby se to příště neopakovalo? I třeba z naší strany?
> Děkuji
> Dne 10.5.2016 v 19:40 servis@sledovanitv.cz napsal(a):
>> Prosím přes koho máte konektivitu? Problém sme měli jen na propoji NFX-UPC, jinak během třetí třetiny neměl být žádný problém a servery fungovaly v pořádku.
hafieror píše:web ct mě moc nezajímá, ale sledovanitv si myslím, že dnes v pohodě.
pepulis píše:Dneska se to trhalo na slovenské Dvojce (zápas Ruska), ale jak dlouho nevím. Jen jsem se chtěl na chvíli podívat. U nás to mají uživatele zadarmo, to si nerisknu poskytovat něco, co nemůžu ovlivnit. Se sledovanitv jsem spokojen, ale ty občasné záseky, které by mohly jít dle mého více minimalizovat, mi trošku vadí ...
Viktor Novotný píše::-D nekdo se nam tu probudil ..
Striker píše:Viktor Novotný píše::-D nekdo se nam tu probudil ..
Já si toho taky nevšiml, třeba protože Novu vůbec nesleduju. Já budu jásat až v tom HD bude Nova Sport a přidají i 2ku. Jinak mě to nějak extra nezajímá.. Nevím proč to ještě nemají, když ostatní provozovatelé už to tam dávno perou, pak ej tu službu docela těžký prodat, když každej kdo se o to zajímá to stejně nechce právě kvůli Nově..
basty píše:Tak se ti to splnilo.Viz email sledovani.