❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
erotel
antispam: Ano

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod erotel » 9 years ago

hafieror píše:Zaznamenal jste někdo, žeby včera hokej byl nekoukatelnej od druhý třetiny?

Stejný problém.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 9 years ago

erotel píše:
hafieror píše:Zaznamenal jste někdo, žeby včera hokej byl nekoukatelnej od druhý třetiny?

Stejný problém.

Ano, zaznamenal jsem, Chvíli jel, chvíli se trhal apod. Jiné programy v pořádku. Nechápu nepřipravenost (vycházím z toho, že to bylo asi přetížené) ze strany sledovanitv. Na o2tv to jelo v poradku. Chtel jsem to sem naspat uz vcera a taky na sledovanitv, ale stejne by se to nevyresilo "na pockani".
0 x

Sherlock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sherlock » 9 years ago

Problém zaznamenal jeden můj zákazník. Poslal jsem dotaz na sledovanitv, odpověď zde:

Dobrý den,
ano je to velice pravděpodobné a právě to řešíme. Propoj NFX - UPC je pouze 2Gb a ten zejména při MS v hokeji velice rychle vyčerpáme. Už máme vymyšleny řešení a právě je realizujeme.
Velice se omlouvám za tyto potíže.
S pozdravem,
Sledovanitv.cz

Dne 10.05.2016 v 19:42 :
> Konektivitu máme přes UPC, tak že by to bylo ono?
> Dá se tomu nějak pomoct, aby se to příště neopakovalo? I třeba z naší strany?
> Děkuji

> Dne 10.5.2016 v 19:40 servis@sledovanitv.cz napsal(a):
>> Prosím přes koho máte konektivitu? Problém sme měli jen na propoji NFX-UPC, jinak během třetí třetiny neměl být žádný problém a servery fungovaly v pořádku.
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

No nevím, když to blbnulo i na JONu.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

dneska opet po zahajeni zapasu sice ne pres nejakou iptv, ale pres web ct nemoznost nacist stream, pretizeno, nedostupne, atd. kazdy rok to same, kazdy rok vic a vic kecu o posileni a kazdy rok prusery... to uz je tak ohrana pisnicka, ze mlaceni na kastról je proti tomu koncert.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

hafieror

Příspěvekod hafieror » 9 years ago

web ct mě moc nezajímá, ale sledovanitv si myslím, že dnes v pohodě.
0 x

pepulis

hafieror píše:web ct mě moc nezajímá, ale sledovanitv si myslím, že dnes v pohodě.

To ano, sledovani jelo v poradku, ale je to zatim nevypovidajici - souper i cas nebyl atraktivni.
0 x

juhas

Příspěvekod juhas » 9 years ago

U mě stejná zkušenost. Na sledovanítv trhané a neustálé výpadky. Nakonec jsem jel přes online ČT a v pohodě bez jediného záseku. Pokud budu brát, že většina lidí za to platí a pak to nejede tak mi to přijde jako hodně velká nepřipravenost.
0 x

pepulis

Dneska se to trhalo na slovenské Dvojce (zápas Ruska), ale jak dlouho nevím. Jen jsem se chtěl na chvíli podívat. U nás to mají uživatele zadarmo, to si nerisknu poskytovat něco, co nemůžu ovlivnit. Se sledovanitv jsem spokojen, ale ty občasné záseky, které by mohly jít dle mého více minimalizovat, mi trošku vadí ...
0 x

Orel005

Příspěvekod Orel005 » 9 years ago

pepulis píše:Dneska se to trhalo na slovenské Dvojce (zápas Ruska), ale jak dlouho nevím. Jen jsem se chtěl na chvíli podívat. U nás to mají uživatele zadarmo, to si nerisknu poskytovat něco, co nemůžu ovlivnit. Se sledovanitv jsem spokojen, ale ty občasné záseky, které by mohly jít dle mého více minimalizovat, mi trošku vadí ...

Ja treba nerozumim tomu, proc nektere porady ktere bezi pres sledovanitv na smarttv, setoboxu a pres prohlizec, tak kazde zarizeni se i bude chovat jinak - nejlepe tedy web sledovanitv, tam mohu odpojit na 5 vterin sitovy kabel a televize pojede dal. Tohle kdybych udelal u setoboxu, tak po vterine koncim - proc nejde nastavit nejaky buffer ktery by sice treba vysilal 10 vterin po zadu, ale eliminoval treba i horsi pripojeni pres wifi ?
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting

Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.

hunkao

Příspěvekod hunkao » 9 years ago

Jede vám už taky na STB nova v HD? Že by byla konečně smlouva?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 9 years ago

:-D nekdo se nam tu probudil .. :-P
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Striker

Viktor Novotný píše::-D nekdo se nam tu probudil .. :-P

Já si toho taky nevšiml, třeba protože Novu vůbec nesleduju :). Já budu jásat až v tom HD bude Nova Sport a přidají i 2ku. Jinak mě to nějak extra nezajímá.. Nevím proč to ještě nemají, když ostatní provozovatelé už to tam dávno perou, pak ej tu službu docela těžký prodat, když každej kdo se o to zajímá to stejně nechce právě kvůli Nově..
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 9 years ago

Striker píše:
Viktor Novotný píše::-D nekdo se nam tu probudil .. :-P

Já si toho taky nevšiml, třeba protože Novu vůbec nesleduju :). Já budu jásat až v tom HD bude Nova Sport a přidají i 2ku. Jinak mě to nějak extra nezajímá.. Nevím proč to ještě nemají, když ostatní provozovatelé už to tam dávno perou, pak ej tu službu docela těžký prodat, když každej kdo se o to zajímá to stejně nechce právě kvůli Nově..

Tak se ti to splnilo. :) Viz email sledovani.
0 x

Striker

basty píše:Tak se ti to splnilo. :) Viz email sledovani.

Jj dneska jsem četl, paráda! :) Jen to musím nastudovat, četl jsem to v rychlsoti, vuidíme co je ještě za změny.
0 x