❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
O2 zrychluje ?
Re: O2 zrychluje ?
Já jenom říkám, že drtivé vetšině klientů 300GB dat měsíčně s přehledem stačí ;) Stačí i podstatně míň, takže tohle "fup" už moc "fup" není. Jo kdyby tam bylo 2,5,10GB tak je to něco jiného, ale 300?
0 x
Spíš to bude pojistka proti IPTV v HD od konkurence a pod. . Tam je 300GB žalostně málo.
0 x
David2006 píše:Spíš to bude pojistka proti IPTV v HD od konkurence a pod. . Tam je 300GB žalostně málo.
hmm zajimave to me vubec nenapadlo, v tom budes mit asi pravdu pac omezit IPTV moc nemuzes a tato je celkem elegantni zpusob jak prodavat pouze svoji IPTV.
0 x
http://www.root.cz/clanky/vectoring-az- ... c=backlink
S vectoringem a postupným přibližování k zákazníkům by mělo více linek dokázat dosáhnout až na 100 Mbit. "V půlce letošního roku přijdeme s plnou podporou rychlostí 80/8 Mb/s a v roce 2017 spustíme 100+ Mb/s." Ve druhé půlce roku 2016 začne být instalována VDSL3-ready technologie na FTTC – tedy optika vedená až velmi blízko k domům, kde její roli převezme metalické vedení.
S vectoringem a postupným přibližování k zákazníkům by mělo více linek dokázat dosáhnout až na 100 Mbit. "V půlce letošního roku přijdeme s plnou podporou rychlostí 80/8 Mb/s a v roce 2017 spustíme 100+ Mb/s." Ve druhé půlce roku 2016 začne být instalována VDSL3-ready technologie na FTTC – tedy optika vedená až velmi blízko k domům, kde její roli převezme metalické vedení.
0 x
Bla, bla, bla, bla, bla. Jak jsem psal v jiném vlákně, v Brně Řečkovících, 150m od sídlište s optikou všeho druhu, už asi týden vlastním báječnou adsl linku. Rychlost 8/0,5Mbit, reálně 6,5Mbit /300Kbit.
0 x
tady se rozplivaj nad 100+ a me doma jede 900kbit.
at jdou do hajzlu s tema zvonkovejma dratama...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:tady se rozplivaj nad 100+ a me doma jede 900kbit.at jdou do hajzlu s tema zvonkovejma dratama...
Zavolej do Starnetu at te pripoji

0 x
Omg co to mate za klienty ? Me dela nad 300 giga dobra polovuna klientu .... 1tb udela bezna ctyr az peti clena rodina staci sledovat youtube v hd poustet si tam kazdy vecer klipy a je to ....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
basty píše:Ja mam strop 300-400 prvni 3 a pak to jde rapidne dolu. 10. Ma treba uz 100
Od začátku května tu mám rekordmana s 1,7TB. Nad 100 GB má zatím 19 kliošů. Pravda, něco z toho firmy, ale i tak, netuším co s těmi daty lidi dělaj

0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
lidi vi, ze nemaj limity tak se odvazou, dejte i mene narocneho máka na LTE home s limitem a za 14dnu bude na urovni dial up. LTE uz ma velmi silne kryti a odpadl jen 1 blbec, takovej ten remcal, co se ho kazdy rad zbavi. Pak asi 2 zavislaci protoze VDSL a Ou tů tývý a fotbal. No a jinak nic, lidi proste radeji pomalejsi wifi no limit nez hyper rychle LTE a limit. Co tak sleduju nove stavby - satelity i bytove domy, tak casto se tam nevede nic jine nez elektrika. Zadny Ou tů, zadna kabelofka, zajimave...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
To proto, že se v normách nemyslí na data
. Nikde to není přikázáno a nikde není řečeno jak to udělat. Narozdíl od elektřiny, vody, plynu a odpadu.

0 x
Halamíček Jakub
jak sem tak jeste cetl o VDSL, Vectoring apod., tak lidi nad 1km a dal maj trvaleho peška at nasadi co chtej za novoty... uz vidim tu bitvu o ovecky na vesnicich mezi Wifinarama pokud by v rovine teorie sla kopa ovecek na to uzasne Ou tutů 

0 x