❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

IP meteostanice

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Kysa

Re: IP meteostanice

Příspěvekod Kysa » 11 years ago

Tak to bych ani neřekl. Pokud do ní nezateče voda, nevím o ní......
Bohužel to zatečení je celkem problém :(
0 x
Petr Krist

rubaspavel

Příspěvekod rubaspavel » 11 years ago

Zdravím, o pár řádků výše jsem popisoval svoji meteostanici. Přemýšlím o tom, že bych udělal další kousek. Měl by o něj případně někdo zájem? Je možné dodat pouze elektroniku, hotovou stanici určenou přímo k montáži na stožár, či přímo i prostor na serveru k ukládání. Cena okolo 4000Kč za stanici plus něco málo za práci.
0 x

Ivan Bruna

Příspěvekod Ivan Bruna » 11 years ago

Kysa píše:Tak to bych ani neřekl. Pokud do ní nezateče voda, nevím o ní......

Kudy se tam ta voda dostává? Kabelovými průchodkami či jinudy? Na co si dát pozor?
Díky
0 x

Kysa

Příspěvekod Kysa » 11 years ago

Ivan Bruna píše:
Kysa píše:Tak to bych ani neřekl. Pokud do ní nezateče voda, nevím o ní......

Kudy se tam ta voda dostává? Kabelovými průchodkami či jinudy? Na co si dát pozor?
Díky

Mě to zateklo průchodkama. Je potřeba je opravdu pořádně dotáhnout. Já jsem je pro jistotu i zasilikonoval.
0 x
Petr Krist

Ivan Bruna

Příspěvekod Ivan Bruna » 11 years ago

Díky za reakci. Ty 2 kablíky v jedný průchodce opravdu nevzbuzujou moc důvěry, je potřeba to pořádně utěsnit.
Jinak je stanice ale super. Trošku dražší, ale kdo má dneska čas něco bastlit. A to webový rozhraní se mi moc líbí.
No posuďte sami: http://moje.meteo-pocasi.cz/noronet
0 x

Kysa

Příspěvekod Kysa » 9 years ago

Dovolím si znovu otevřít toto téma. Povedlo se někomu něco sestavit a podělil by se o výsledek?
0 x
Petr Krist

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 9 years ago

Tak ja ted nainstaloval dve ty MeteoStanice ME13 a jedou dobre. Jelikoz to, ale mame na male letiste, tak nam dost vadi, ze to neumi vitr v knots (da se vyresit externi webovou aplikaci, ale ta se musi naprogramovat :-( ) a smer vetru to umi pouze po 45°, coz je take spatne, jinak jede perfektne a na takoveto domaci zvykani za 10kKc je to dobre :-)
1 x