❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	vtipné fotografie
Tak toho "deb****" s tím čříslem bych spamoval od rána do večera, jestli není mentálně postižený 

0 x 

Tvl tie wifi 
 A potom klient vola, ze mu to vypadava a ze da vypoved zo zmluvy  

0 x 

Striker píše:Tak toho "deb****" s tím čříslem bych spamoval od rána do večera, jestli není mentálně postižený
pokud bys psal stejně jako tady, dalo by se o tom mentálním postižení vážně uvažovat
		0 x 
			Petr Krist
						No ještě řekni, že ti to příjde normální 
 napočítal jsem 8 wifi s tel. číslem, který zřejmě má fungovat jako reklama..

0 x 

Hodně sítí je pod -80db. Asi bych vybral kanál 3 nebo 10 
 a otestoval co bude líp chodit. Každopádne 5Ghz je v tomto případě jasná volba

0 x 

- 
				Petr Bačina
 - Kontaktovat uživatele:

Někdy mi to připadá jako Babicovi hnusoty aneb  "když nemáte limetu, dejte tam citrón"  .... když nemáte kazetu, dejte to do ... no co je zrovna po ruce... achjo.

2 x 

Kód: Vybrat vše
Rodiče si přijdou pro dítě do školky. Slunce svítí, děti sedí v pískovišti s tablety a učitelka si dříme na lavičce.
„Haló, paní učitelko, a to se nebojíte, že se vám nějaké dítě ztratí?!“
„Ne, kam by chodily, wi-fi má signál jenom na pískovišti...“
		0 x 
			kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
						dobrý nápad děkuji za inspiraci  

0 x 
			Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
						a ja kreten resim nejake tluste gumy, dlazbu, navrtavam to, prisroubovavam ke spodku trojnozky... a ono to jde tak snadno a levno  
 sem poucen.

0 x 
			Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát...  z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o))) 

1 x