Zdravím,
pomalu ale jistě mi začíná docházet trpělivost s UBNT a jejich skvělým DFS..Můžete mi někdo doporučit,co použít od mikrotiku na krátké spoje cca do jednoho kilometru?
Dík za případné reakce.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Doporučení
Tady ještě někdo asi u ubnt neokusil změnu země na Aruba nebo Bosna a Hercegovina 

0 x

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
vojtasan píše:O té možnosti samozřejmě vím.Ale nechci riskovat problémy při případné kontrole.
A nezáleží náhodou na tom na kterým kanále a jakým výkonem vysíláš? Jakou zemi máš nastavenou by snad mělo být ouplně jedno. Nebo se pletu?
0 x
Petr Krist
Pokud dodržíš i DFS (a ostatní hodnoty, jako např. spektrální hustotu), tak to fuk opravdu je ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Řeším to už asi půl roku.Na UBNT to DFS prostě nefunguje tak jak má.A nezáleží na jakým kanále,jaký výkon a já nevím co.Prostě to nefunguje správně..Jako aby to detekovalo všechno co naskenuje jako radar,tak to asi normální není..Na MK tyhle problémy nemám..a nechce se mi věřit,že bych byl jedinej.
0 x