❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
aliney

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod aliney » 9 years ago

Obrázek

Nemate ten film nekdo? Urcite to bude pecka :)
2 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

Gemb

Příspěvekod Gemb » 9 years ago

unifi.jpg

Takto dopadne Unifi indoor pouzite na hotspot, ked vam do neho niekto naleje pivo :cry:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 9 years ago

Jak nekdo dokaze do neho lejt pivo? :)
0 x

aliney

Obrázek
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 9 years ago

0 x
Bývalý ISP...

aliney

Obrázek

Obrázek

Obrázek
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

Paní nám donesla po výpovědi vrátit zařízení...
Výpověď bez udání důvodů, předtím si asi 2x stěžovala na pomalý internet, ale příjmovka bez problémů připojená signál OK, CCQ i propustnost. Po 10 minutách kdy odešla z kanclu bych jí to nejraději omlátil o hlavu výpověď bych jí snad ani nepotvrdil.
Obrázek

Obrázek
0 x

zedd.x

Příspěvekod zedd.x » 9 years ago

Striker píše:Paní nám donesla po výpovědi vrátit zařízení...
Obrázek

A to je presne duvod, proc drzime nakladny servis a kazdou s prominutim cypovinu resime primo u zakaznika. I kdyz jsem si vedom, ze je ten servis svym zpusobem dotovany. Ale dneska proste musis. Nicmene, tohle utpcko nejspis fungovalo, i kdyz bylo takhle spojene. Pokud tohle bylo v suchu, tak temer urcite. Cat 3 je mnohem "horsi" standard a na kabelovych vedenich o delce 20 az 30m jedna nebo dve cat3 spojky funguji bezchybne. Jako kdyz se to sjede merakem, je to videt, ale...
0 x

Striker

No já vím, že to poejde ale jak, ping, rychlost, kolísání jako prase.. Navíc hend první uezl byl ukroucenej a je to hend první daťák, tak co chceš..

Dneska se nestačím divit, druhej zákazník mi říká - no tady sousedka má od pana XY a tak mu zavolala, že odejde tak má hedn 50% slevu.. říkám no vidíte a pak to nemá jít všechno dopr..
Další zákazník - no ono mi to nejede tam v obejváku. Změřím polnej 20 Mbit.. říkám a co Vám nejde - no wifina.. tak se připojte na kabel a pojede Vám to. Nebo si kupte výkonější router popřípadě přesuňte router doprostřed bytu a ne na druhej konec.. No ale to my nechceme..

A pak si stěžují, že jim my dodáváme blbej internet.. to je fakt dneska se nedivím už ničemu :D
1 x

honzam

Příspěvekod honzam » 9 years ago

Striker píše:popřípadě přesuňte router doprostřed bytu a ne na druhej konec.. No ale to my nechceme..

Tohle je nejčastější co slyším. A když jim nabídku že jim kabel natáhnem doprostřed bytu (ideálně obývák), tak to my nechceme :) To by se muselo vrtat, lištovat. Navíc by to něco stálo, protože ISP to nechce dotovat ze svého.

Ale plný signál v celém bytě by chtěli
0 x

CrazyApe

Příspěvekod CrazyApe » 9 years ago

zedd.x píše:
Striker píše:Paní nám donesla po výpovědi vrátit zařízení...
Obrázek

A to je presne duvod, proc drzime nakladny servis a kazdou s prominutim cypovinu resime primo u zakaznika. I kdyz jsem si vedom, ze je ten servis svym zpusobem dotovany. Ale dneska proste musis. Nicmene, tohle utpcko nejspis fungovalo, i kdyz bylo takhle spojene. Pokud tohle bylo v suchu, tak temer urcite. Cat 3 je mnohem "horsi" standard a na kabelovych vedenich o delce 20 az 30m jedna nebo dve cat3 spojky funguji bezchybne. Jako kdyz se to sjede merakem, je to videt, ale...

Tento kabel tezko fungoval dobre, kdyz oranzovobily kabel nebyl zapojeny. Link tak mozna 10Mbit half duplex. To je ale chyba toho kdo to kontroloval ze si nevsiml ze je spatne slinkovany ethernet.
0 x

Striker

Ono, když je to pak za routerem, tak si to kontroluj :)) To je ale jiná věc. Kdžy jsem to kontroloval, bylo to slinkováno normálně. Hlavně spíš nechápu tu logiku, asi jakobych si na Vodárnách stěžoval, že mě kape kohoutek, nebo že tam mám malej tlak vody, přitom mám bojler umístěnej jak blbec a nedotažený těsnění u kohoutku :D
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 9 years ago

WTF ipmedia.png

je to starsiho data :) jen sem to nasel , chybka nekdy z lonskeho roku :)
Naposledy upravil(a) ppp76 dne 19 Jan 2016 18:00, celkem upraveno 1 x.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 9 years ago

za a) vidím cenu jinou, 91 tisíc.
za b) spíš je tam podivnější upgrade na gigabit jen jedné poloviny spoje ...
ppp76 píše:
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Gemb

Příspěvekod Gemb » 9 years ago

honzam píše:
Striker píše:popřípadě přesuňte router doprostřed bytu a ne na druhej konec.. No ale to my nechceme..

Tohle je nejčastější co slyším. A když jim nabídku že jim kabel natáhnem doprostřed bytu (ideálně obývák), tak to my nechceme :) To by se muselo vrtat, lištovat. Navíc by to něco stálo, protože ISP to nechce dotovat ze svého.

Ale plný signál v celém bytě by chtěli

Toto je uplne bezny scenar asi u 30% novych zakaznikov. Chcu mat vsetko na wifi, vsade plny signal, nic nevrtat, ziadne kable, ziadne stoziare ani konzoly. To znamena len jedno :D mobilny internet na nich treba....az im to pojde zle tak sa mozno zlomia. Avsak uplne typicke je, ked sa spytame, kadial vam zvedieme kabel do izby? Ja neviem....kde vam to mozem vyvrtat? ja nieviem....spominam si na taky super pripad kedy panicka chcela strasne super internet a nakoniec si dala skoro najnizsi pausal a este okolo toho bolo kopec problemov typu - ziadne kable, ziadne vrtane. V zahradke ma este aj trubicku z optiky a strasne sa dusuje kedy spustime optiku :D Otazka je, ked nechcela tahat kabel od SXTcky bude si chcet rozkopat zahradku? Toto su este take bezne pripady...najhorsi su arabaci :D Ti musia mat wifi vsade este aj 50 metrov pred domom a najlepsie vsetko zadarmo :lol:
0 x