stepan.benes píše:josefp píše:... Dalsi duvod je, ze jiz dnes O2 vi ze neni schopno technicky zajistit velky narust zakosu O2TV na unicastu, proto maji i obchodnici zakazano bavit se o velkoobchodni nabidce pro operatory, neni a nikdy nebude ...
Zdroj ? Proč ? Důvod ?
V době kdy hlavní streamovací služby aka YouTube, Netflix a další obsluhují o několik řádů zákazníků víc, by mě ten "technický důvod" opravdu zajímal.
Btw. ten důvod je pouze a pouze obchodní.
Srovnavat O2TV air a netflix nebo youtube je trochu nerealne, je tam uplne jiny prubeh zatizeni oproti klasickemu TV vysilani, O2 je diky nakupu prav hodne minus na tomto projektu a jejich hlavni cil je pretahnout zakazniky z air na multicast a adsl, velkoobchodni nabidka na O2TV air nebude, naklady na technicke zazemi teto sluzby jsou prilis vysoke, jak prednesl minulou stredu reditel prodeje na predvanocnim setkani O2 a vyznamnych zakazniku, Taktez tam byl oznamen nakup dalsich 5 prenosovych vozu pro rozsireni nabidky o male sporty z CR.

jen transportuji co jsem sam slysel primo od O2, mimochodem uzivatelu O2TV na multicastu je neco kolem 200 000, stazeni aplikaci pro O2TV air je vice jak 300 000, proc tedy O2 masivne netlaci O2TV air, kdyz je technologie tak levna a jeste usetri na casti transporu ke koncakum pres site ostatnich operatoru.
 jen transportuji co jsem sam slysel primo od O2, mimochodem uzivatelu O2TV na multicastu je neco kolem 200 000, stazeni aplikaci pro O2TV air je vice jak 300 000, proc tedy O2 masivne netlaci O2TV air, kdyz je technologie tak levna a jeste usetri na casti transporu ke koncakum pres site ostatnich operatoru.
 Tak to radši tak nechme být. Jsem absolutně dalek jakékoli potřeby Vás přesvědčovat o svém názoru.
 Tak to radši tak nechme být. Jsem absolutně dalek jakékoli potřeby Vás přesvědčovat o svém názoru.