❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

O2 zrychluje ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
basty
Kontaktovat uživatele:

Re: O2 zrychluje ?

Příspěvekod basty » 9 years ago

0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

pletou se tu pevna jabka a mobilni hrusky... a ani to nestihaj dle uvedeneho clanku, v mym okoli vim o 2 BTS kde maj sekeru s budovanim :P sem zvedaf jak se budou snazit pres zimu.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

basty
Kontaktovat uživatele:

0 x

pcwifi

v oblasti naseho pokryti nic, ale jedna obec nedaleko o te vim ze tam to byla mizerie, jediny Wifi ISP totalni magor co na lidi sral. Od nej budou lidi prchat do naruce kysliku aby se jim lepe internetove dejchalo. zajimalo by me kde ti z**di maj vsude optiku, ono to vypada ze snad mezi kazdou obci...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

basty
Kontaktovat uživatele:

Skoro vsude. Maji tam 40 trubky.
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Zaznamenal nekdo ubytky klientu kvuli zrychlovani O2 predsunutyma dslama? Pripadne kolik? Diky
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 9 years ago

basty píše:Zaznamenal nekdo ubytky klientu kvuli zrychlovani O2 predsunutyma dslama? Pripadne kolik? Diky

Zdravím,
1 ks, zrovinka tam, kde mu to frčelo 30 Mbitem, kvůli televizi.
mpcz, 12.12.2015
0 x

pcwifi

ted sem delal pripojku v bytovce, jestli tam nekde je pevna nevim, adresne to békalo skrz dsl.cz 40M max., pravda je to asi 200m od noveho VDSLamu. jinak utekla 1 ovce co ma rada fotbal k Ou tů kompletne net+tv. Troufam si tvrdit, ze vetsina lidi ma draty v dome, ale nikdy o netu po pevne neuvazovalo. LTE se v mem okoli taky dost rozrostlo, ale dezerter zadny.
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 9 years ago

basty píše:Zaznamenal nekdo ubytky klientu kvuli zrychlovani O2 predsunutyma dslama? Pripadne kolik? Diky

Otázka není jen o tom kolik stávajích klientů odejde, ale také o tom, kolik nových nepřijde. A to se zjišťuje velmi, velmi těžko.
1 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

pcwifi

sic je to od TM, ale frknu to sem

http://mobil.idnes.cz/t-mobile-internet-bez-dratu-nove-tarify-fcj-/mobilni-operatori.aspx?c=A160126_102907_mobilni-operatori_vok

oni chtej proste investice do LTE zpatky stuj co stuj nejlepe hned, uchylný.
0 x

pcwifi

0 x

3com

Příspěvekod 3com » 9 years ago

No nevim... Dnes jsem zažil případ za všechny... Velká firma co má u t-mobile všechny čísla a tři adsl linky na různých adresách + ještě platí za veřejnou IP.
Na jedné adrese... která je od ustredny pouze 500m jim to jelo max 6Mbit down/0,5Mbit up. Na lince jim řekli, že tam více nedostanou.. Což je blbost, protože rozvody nejsou moc staré a další dvě firmy v okolí co jsou ještě dál na stejném kabelu jedou na max 40mbit. Mají tam jeden z prvních Adsl modemů starý tak 10 let což si myslím, že je hlavní příčina této rychlosti... Ale na lince stále tvrdí, že vedení to tam nedá a poslali jim LTE modem, že ten dá víc... No dá to mají pravdu ale při plném signálu 1km od vysílače neustále měření 12/12Mbit a je tam FUP takže do firmy, která pracuje přes vzdálenou plochu nepoužitelné... Mi připadá, že jenom narazili na človíčka co má větší provizi z prodeje LTE modemu se simkartou... A samozřejmě se s nikým neporadili tak jim nakukal, že jim to pojede víc a bude to lepší...
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 9 years ago

pcwifi píše:lehka sranda od nasich bratia... http://www.cnews.cz/slovaci-vylepsuji-vdsl-od-dubna-budou-mit-rychlost-az-808-mbs , FUP forever :lol:

To FUP je zabíjácké :) z 80Mbit spadnout na 256kbit
Co jsem tak koukal u nás v síti překročilo za březen cca 100lidí 300Gbit dat. Z toho je dost i na bezdrátu
1 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 9 years ago

honzam píše:
pcwifi píše:lehka sranda od nasich bratia... http://www.cnews.cz/slovaci-vylepsuji-vdsl-od-dubna-budou-mit-rychlost-az-808-mbs , FUP forever :lol:

To FUP je zabíjácké :) z 80Mbit spadnout na 256kbit
Co jsem tak koukal u nás v síti překročilo za březen cca 100lidí 300Gbit dat. Z toho je dost i na bezdrátu

100 lidí z 300, 100 lidí z 1000, 100 lidí z 10 000? :) Bez celkového počtu klientů je to číslo naprosto k ničemu. Pokud by to bylo z 1000, tak je to desetina lidí, tzn. že pro 90% lidí to je to bez problémů dostačující, a žádné fup je nemusí vůbec zajímat.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 9 years ago

100lidí z 4500. Ale nemůžeš to takhle porovnat. Většina lidí má 10Mbit. S 80 Mbitem by měli nataháno mnohem víc a tím pádem překročené FUP
0 x