❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Internetové bankovnictví KB

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
vojtasan

Internetové bankovnictví KB

Příspěvekod vojtasan » 9 years ago

Zdravím,
jeden klient má problémy s internetovým bankovnictvím KB..Dlouho trvá přihlášení,pokud se povede přihlásit,tak spojení padá.Má problém,aby vůbec dokončil nějakou transakci..Internet mu jde bez problémů,nemá výpadky,na nic jiného si nestěžuje.Jiná banka je bez těchto problémů.Má někdo takový problém?Já si myslím,že je to chyba na straně KB,ale nedokážu to vysvětlit.Poradí někdo,na co se zaměřit,co prověřit,popřípadě jak argumentovat atd?
Dík za případné reakce.
0 x

Kysa

Příspěvekod Kysa » 9 years ago

Taky mám KB. Přihlášení trvá opravdu dlouho, ale pak není problém. Jestli se nepletu, tak všechno běží na javě, takže bych zmontroloval nainstalovanou verzi javy. Co skusit během zadávání transakcí ping na www.mojebanka.cz , jestli spojení nevypadává.
0 x
Petr Krist

vojtasan

Příspěvekod vojtasan » 9 years ago

Dík za reakci,
ten ping jsem zkoušel,bez výpadků a stabilní...prověřím tu Javu.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 9 years ago

Java třeba na Chrome už nefunguje. KB ovšem jo ... Už ji nepoužívají dlouho.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Dalibor Toman

Příspěvekod Dalibor Toman » 9 years ago

zadne problemy s pomalym prihlasenim k www.mojebanka.cz nepozoruji. Pouzivam Firefox...

nepouzivate v siti (u klientu) nestandardni MTUcko?
0 x

Kysa

Příspěvekod Kysa » 9 years ago

Ještě mě napadá, co nějaký antivir, firewall nebo jiné "bezpečnostní" opatření?
0 x
Petr Krist