❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SXT litle AC?
SXT litle AC?
nemáte někdo info jestli se bude dělat SXT se standardem AC které bud emít jen L3 a bude cenově dostupnější?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
V Mikrotik bulletinu ani na Mikrotik konferenci nic podobného nebylo avizované. Navíc se obávám, že při pružnosti na požadavky trhu, kterou soudruzi z Lotyška (NE)mají, tak nic podobného nemůžeme očekávat ani začátkem příštího roku. My čistě používáme Mikrotik, ale musím uznat, že svým portfoliem UBNT jasně válcuje Mikrotik. Nezbývá nám nic jiného, než čekat..
0 x
SXT lite AC je tu. Má dvě rádia. Jedno AC a druhé 2,4Ghz které se dá použít pro konfiguraci.
Cena cca 57 $
http://www.cdr.pl/download/SXT_ac_lite.pdf
Cena cca 57 $
http://www.cdr.pl/download/SXT_ac_lite.pdf
0 x
kristova noho to je ale hybrid
to by se hodilo spis pri zamerovani "lepsich" spoju, Alcoma,Ray,Summit apod. nez na obyc 5G... kdyby radeji smejdi udelali SXT s 2x LAN.

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Tohle rádio navíc budou mít asi i další prudukty. Na instalaci budeme ladit signál podle webfigu v mobilu 

0 x
Racom to pokud vím používá. Místo drahého pípáku lacinou wifinu.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
tak to se musim podivat, mam v kanclu dva kousky a kdyz jsem je mel nasazeny, tak jsem nikde nevsiml dalsiho interface
0 x
já bych raději uvítal BNC než wifi, ale i tak je to dobrý 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Nechápu kde soudruzi udělali chybu, ale 100M eth na AC mi přijde jako krok vedle. To bude to Lite.
0 x
Je to CPE. Pro gigabit tam nevidím moc důvodů.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Smysl 2G4 radia urceneho jen pro mamagemant v SXTcku vubec nechapu.
Obzvlast u SXTcka, kde diky 30-stupnovemu vyzarovaku nema smysl podle signalu nic zamerovat.
Ale treba to bude standardni interface, do ktereho pujdou pustit data.
K.
Obzvlast u SXTcka, kde diky 30-stupnovemu vyzarovaku nema smysl podle signalu nic zamerovat.
Ale treba to bude standardni interface, do ktereho pujdou pustit data.
K.
0 x
Kaja píše:Ale treba to bude standardni interface, do ktereho pujdou pustit data.
S Level3 to bude stejně k ničemu. Nepoužiješ to ani jako hotspot
0 x
My jsme jich vzali hned bednu, chtěli jsme být moderní. Ríkal jsem si, co kdyby to AC někdy v budoucnu začalo šplapat. A dopadli jsme klasicky jako testeři. Problém nastal hned při upgrade, naštěstí doma u stolu a ne někde na střeše. 3 první šly hned do kelu, čtvrtý se upgradnul jen napůl. Při bližším ohledání zjištěno, že to má jen 16MB disk. Navíc dost pomalý, najíždí to déle než je člověk zbyklý a tak jsem to několikrát přečasně vytáhl z ee. V logu hláška running out of space ... opravil jsem to netinstalem, ten šel v pohodě. I jeden upragde se mi pak zdařil, z verze 6.32.2 na 6.33.3, opět s hláškou o out of space v logu.
Pak bych tomu vytknul, že to nemá to pěkné pokovení zevnitř - proti rušení, jako ne-lite verze.
Pokud máte někdo jiný, lepší zkušenosti, sem s nima. Jinak to v pondělí vezu zpět na krám.
Pak bych tomu vytknul, že to nemá to pěkné pokovení zevnitř - proti rušení, jako ne-lite verze.
Pokud máte někdo jiný, lepší zkušenosti, sem s nima. Jinak to v pondělí vezu zpět na krám.
0 x
Tak to je pekne na h.... pokud to ma tedy pouze tu malou ROMku.
Ta WiFi uvnitr navic je k smichu, to mohli fakt radeji pokovit a udelat stejnou verzi jako ten AC sektor, takto je to k nicemu.
Sakra proc furt delaji spoustu protichudnych zarizeni a nedomyslenych zarizeni
, zlaty Steve, ten zlikvidoval vsechny produkty a delal jenom ty nej...., ale dnes uz je to zase vpr....
Ta WiFi uvnitr navic je k smichu, to mohli fakt radeji pokovit a udelat stejnou verzi jako ten AC sektor, takto je to k nicemu.
Sakra proc furt delaji spoustu protichudnych zarizeni a nedomyslenych zarizeni

0 x
hmmm, tak to sem si měl první přečíst tady taky... udělal jsem upgrade na 6.33.3 a už je z toho jen kousek plastu...magoři
0 x