❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Problem update FW

Návody a problémy s konfigurací.
blizzy
Kontaktovat uživatele:

Problem update FW

Příspěvekod blizzy » 9 years ago

Mam na nekolika zarizeni at je NanoBridge M5 nebo NanoStation M5 fw XM.v5.5.10 build 24241 a chtel jsem provezt update na vyssi verzi, ale po nahrani a restartu se mi fw nezmeni - zustane stale ten samy i kdyz se to tvari jako ze se updatuje.
Nesetkal jset se nekdo s tim ? Nemate nekdo zkusenost ?
Bohuzel obchazet strechy a resetovat to se mi moc nechce, abych vyzkousel zda to pujde updatovat po vyresetovani do tovarniho nastaveni. A propo ono jich je asi 30 tech zarizeni - jsou to zarizeni, ktere vetsinou bezi vice jak rok bez restartu.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 9 years ago

nedáváš tam XW?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

blizzy
Kontaktovat uživatele:

urcite ne - nedelam to poprve - nektere se mi podarilo updatovat co meli treba verzi 5.5.9 apod.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 9 years ago

Také už jsem to dělal mockrát a žádný problém.

Tedy kromě verzí 5.3.x které bylo nutno nejdříve rebootovat (když měly uptime větší, než doba, kterou si už nepamatuji ...). Ale to se chovalo tak, že se to zaseklo po bootu. Upgrade ale vlastně prošel.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

blizzy
Kontaktovat uživatele:

to jsem taky zkousel restartovat a nekolikrat - stejne tam nejde dat vyssi ani nizsi verze
0 x

b_henry

Příspěvekod b_henry » 9 years ago

V jakém prohlížeči to zkoušíš?
0 x
Uživatel co rád kouká profíkům přes rameno :-)

blizzy
Kontaktovat uživatele:

pres aicontrol i pres web - asi tam opravdu budu muset nejakam zajct - jedno vymenit avzit si ho domu na test - pokud to nevyresim dalkove
0 x