❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Indoor case pro RB333

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 18 years ago

aj_rade píše:nevim, ale proste se tam vesla :) Kupoval sem na ipmedia.cz

Jo, taky už sem to četl, když chceš plně osazenou 333 tak musíš na ten uplně zadní slot použít CM10 protože jinak to tam nevejde a musí se trochu poupravit díry na konektory jinak to tam překáží. No, zkoušet to nebudu ;)
0 x

Spreamer

Příspěvekod Spreamer » 18 years ago

Když narvete do rb333 XR5 do horního slotu, tak taky nezavřete ten case:)
0 x

Leeonek

Spreamer píše:Když narvete do rb333 XR5 do horního slotu, tak taky nezavřete ten case:)

Nevím na co používat XR5 :) už i SR5ky jsou zbyrečnost, stejný spoj udělám s CM9kama. Ono citlivý příjimač je dost dvousečná zbraň, na co je ti signál jak lusk s parádně zesílleným šumem ;)
0 x

Spreamer

Příspěvekod Spreamer » 18 years ago

Leeonek píše:
Spreamer píše:Když narvete do rb333 XR5 do horního slotu, tak taky nezavřete ten case:)

Nevím na co používat XR5 :) už i SR5ky jsou zbyrečnost, stejný spoj udělám s CM9kama. Ono citlivý příjimač je dost dvousečná zbraň, na co je ti signál jak lusk s parádně zesílleným šumem ;)

No mě jde opravdu o tu citlivost. Nicméně nemyslím si, že opravdu kvalitním rádiem něco zkazím, na páteři šetřit rozhodně nechci.
0 x

Leeonek

Spreamer píše:No mě jde opravdu o tu citlivost. Nicméně nemyslím si, že opravdu kvalitním rádiem něco zkazím, na páteři šetřit rozhodně nechci.

To není o šetření ale o tom že u SR5 jediné co je dobré je ten konektor na anténu, jinak co mám nebo měl sem SR5 tak tam uplně stejně dobře jedou i CM9 takže je potřeba si rozmyslet jestli je nutno chodit do něčeho extrémního jako je XR5 a nebo nechat levnější CM9 která bude mít stejnou rychlost (teï nemyslím žádnou CM10, R52 ani nic podobného).
Jistě, SR5ka je čistě jen na 5Ghz to je super, nemusela být optimalizovaná i na 2,4Ghz což je určitě přínos.
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 18 years ago

Leeonek píše:
Spreamer píše:No mě jde opravdu o tu citlivost. Nicméně nemyslím si, že opravdu kvalitním rádiem něco zkazím, na páteři šetřit rozhodně nechci.

To není o šetření ale o tom že u SR5 jediné co je dobré je ten konektor na anténu, jinak co mám nebo měl sem SR5 tak tam uplně stejně dobře jedou i CM9 takže je potřeba si rozmyslet jestli je nutno chodit do něčeho extrémního jako je XR5 a nebo nechat levnější CM9 která bude mít stejnou rychlost (teï nemyslím žádnou CM10, R52 ani nic podobného).
Jistě, SR5ka je čistě jen na 5Ghz to je super, nemusela být optimalizovaná i na 2,4Ghz což je určitě přínos.

neviem ako vy, ale ked sa to nezreguluje, tak pri vymene kariet na oboch stranach sa spoj zlepsi zhruba o 10-15db. ked sa zreguluje, si v norme a mas to iste ako pri nezregulovanych cm9. tieto karty su silne... a nemysli sa len na vyzarovaci vykon - oni fakt dokazu tlacit data... na dlhsie spoje by som uz nic ine nedaval.
0 x

Leeonek

tahle debata sklouzla trošku jinam než je case RB333 ;)
0 x