ok1vaw píše:Strana 8 dané normy a hlavně tabulka 1 o určení pásma hovoří jasně:

Podle mě i jak píše pan Weber v dopise
https://drive.google.com/file/d/0B_3ORTW84jebLXc2Q19tN3dSUmM/view?pli=1I on jasně píše že aplikace musí být ve shodě s předmětem normy
(No further restrictions on the application level, as long as used in line with the scope:
Radiodetermination is defined as the determination of the position, velocity and/or other
characteristics of an object, or the obtaining of information relating to these parameters, by
means of the propagation properties of radio waves. )A bezdrátový spoj opravdu pomocí šíření elektromagnetických vln vlastnosti objektu nezjišťuje. A vo tom to celé je.
Sám se za pravdoláskaře nepovažuju, ale prostě odvahu toto tvrdit bych z výše uvedených fakt neměl. Tečka.
Vojta.
Každej si vyzobne to svoje.
Vy tvrdíte, že věta "obtaining of information relating to these parameters, by means of the propagation properties of radio waves. " znamená: využití vlastností šíření elektromagentických vln pro získávání informací a já tvrdím, že to je získávání informací o těchto parametrech s pomocí vlastností šíření radiových vln. Takže jeden krém na tyčinky nalévá a druhý tyčinky polévá.
Vy tvrdíte, že u vás přenášejí informace pravděpodobně poštovní holubi, a já tvrdím, že veškeré informace, které přenášíme my na 9GHz, tak jedině s pomocí vlastností vícecestného šíření radiových vln..
Ostatně anglická definice radiokomunikace je: by means of radio waves. MIMO je samozřejmě o té vlastnosti vícecestného šíření. To je celé.
V kapitole 1, kde jste jaksi opomenul, že dotčená tabulka je nadepsaná:
Table 1 shows a list of frequency bands as designed by ... Tedy nestanovuje tyto frekvence tato norma, ale přebírá a cituje normu jinou.
Dále máte fail v bodech:
4.1.2 General performance criteria:
After demodulation, a data signal with a bit error ratio of 10-2 without correction, or....
Pokud ani toto nepovažujete za diskvalifikaci, tak opravdu nevím
ani se nebavím o článcích
6.1.1 Normal test signals for data
9.1.1.2 Listen before talk
9.1.1.3 Acknowledge transmition
No já vím, to jsou vlastnosti, které například u čidla pohybu určitě prokážete..
A nebo je to tak, že pro pohybová čidla jsou jiná pásma, že?
Neměl byste se věnovat spíš technice, než politice a regulaci?
Tak páčko z MIMOprostoru ty pevná službo