❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
jak testujete HD ve webprohlížeči? u nás to funguje zatím úplně výborně na SD již bych se nerad vracel
konečně už obraz vypadá k světu...

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Laibir píše:Ti, co mají SMART TV Samsung nebo LG, tak stahnou aplikaci a vše jede, ale co nemají SMART, tak si nic nespustí. Proto musí být STB. Ale do teď měli všichni SMART a teď se ozval člověk co ji nemá. A vím, že Sledování TV prodává vlastní STB, ale jen nevím jak? Jestli přes web (to nikde nevidím) nebo prostě jim mám napsat mail.
Napsat e-mail a pošlou to na Vámi určenou adresu.
0 x
Dobrý den,
před pár dny mi přestala fungovat aplikace sledovanitv.cz na televizi Samsung UE55H6200AWXXH. Večer vše fungovalo, ráno už ne. Teď když spustím aplikaci, tak po mě vyžaduje nové párování. Po vyplnění kódu se zobrazí znovu párovací kód a nová lhůta 10 minut. Televize se v účtu zobrazí jako spárovaná, ale aplikace spustit nelze. Psal jsem několik mailů na podporu i na FB stránky sledovanitv.cz, bohužel nikdo nereaguje. Zkoušel jsem aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat, ale nepomohlo to.
Nemáte s tím někdo zkušenost, čím by to mohlo být?
Děkuji.
Pilecký
před pár dny mi přestala fungovat aplikace sledovanitv.cz na televizi Samsung UE55H6200AWXXH. Večer vše fungovalo, ráno už ne. Teď když spustím aplikaci, tak po mě vyžaduje nové párování. Po vyplnění kódu se zobrazí znovu párovací kód a nová lhůta 10 minut. Televize se v účtu zobrazí jako spárovaná, ale aplikace spustit nelze. Psal jsem několik mailů na podporu i na FB stránky sledovanitv.cz, bohužel nikdo nereaguje. Zkoušel jsem aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat, ale nepomohlo to.
Nemáte s tím někdo zkušenost, čím by to mohlo být?
Děkuji.
Pilecký
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
co zkusit aplikaci z televize odinstalovat, vypnout - zapnout televizi, znovu nainstalovat aplikaci a spárovat?
0 x
Bývalý ISP...
Pilous1 píše:Tento způsob už mi radil poskytovatel internetu, bohužel to nepomohlo.
A co resetovat cely SmartHub. Je to v menu SmartHub posledni polozka. Mam tedy F model, ale predpokladam ze to bude stejne. Po resetu vypnout TV na nejakou dobu a pak zacit znova od zacatku. Melo by to zabrat.
Zorin
0 x
ted jedu na test fullhd profil na samsugu a jete do úplně bez problému a to jedu přes 3 wifi skoky.., kvalita konečně stejná jak na HDDVB-T 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Nějaké novinky ohledně Novy a spol.? Už se to táhne dost dlouho 

0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
svestka píše:Nějaké novinky ohledně Novy a spol.? Už se to táhne dost dlouho
A ještě se potáhne

0 x
Spíš mi jde o slevu, kterou bych mohl přenést na nas*né zákazníky, kteří jsou na nováckých seriálech závislí a pořád prudí. Jednali jste s nimi o tomto někdo?
0 x
svestka píše:Spíš mi jde o slevu, kterou bych mohl přenést na nas*né zákazníky, kteří jsou na nováckých seriálech závislí a pořád prudí. Jednali jste s nimi o tomto někdo?
A vám uživatelé za sledovani plati?
0 x
Ne, ale Nova dle podmínek měla být zahrnuta mezi dostupnými programy, a lidi se logicky cítí podvedeni.
0 x
pepulis píše:svestka píše:Spíš mi jde o slevu, kterou bych mohl přenést na nas*né zákazníky, kteří jsou na nováckých seriálech závislí a pořád prudí. Jednali jste s nimi o tomto někdo?
A vám uživatelé za sledovani plati?
no jasně u nás platí. u vás neplatí lidé za internet, nebo co?

1 x
A tam kde to lidi neplatí je problém s tím, že tam vlezou, registrují se, pět minut hledají Novu a pak odejdou. A takový klient je započítán jako aktivní ... a ze společné kasy zaplacen.
Nemluvě o tom, že já osobně nemám Flash
Nemluvě o tom, že já osobně nemám Flash

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.