svestka píše:Nedělal bych to. Negativa co jsi psal jsou jeden průser vedle druhýho. To raději držák na parapet pro plastové okno, NS nebo malý AirGrid to udrží. Do zateplené fasády bych nešel, nešel, nešel, ...
vedel by si mi poslat ten drziak na parapetu??
zatial so msa s takym nestretol...
len na plastove okno ale na parapetu by to tiez nebolo zle...
a pokial sa jedna o zatepleny dom tak ked povie majitel ze chce vrtat je to jeho vec on si dal suhlas neriesime bud davame hmozdinky do polystyrenu take biele NS to v pohode udrzi
ked treba nieco silnejsie tak sa davaju tie predlzene a vrta sa hlbsia diera az do muru...
pokial sa jedna o panelak tam sa treba veru tomu vyhybat ale tiez ked chce klient na par miestach sme tie biele hozdiny do polystyrenu dali aj tam a ns to drzi aj ked to nie je tip top ale udrzi to a uz majitel nech si pak riesi opletacky s ostatnymi mi sme vrtli kde povedal... Pri tychto hmozdinkach (
http://vruty-fischer.cz/15621-hmozdinka ... tyren.html) ste sa uz stretli zeby to nejako poskodilo zateplenie?? zatekanie alebo tak??? lebo mi pri tych par kusov co nahodili este nie...
dieru robime ak ideme na chodbu tak pod chodbove okno tam je to murovane a vjde pod parapetu takze zatekanie nehrozi.... cez to okno vrtat to je o zivot a pod tu parapetu mi nepride dovod preco nie...
inak ten plochy kabel to je super napad par ich urcite zoberieme to super vec ked okno zavrie vela zakaznikov sa da potom ukecat ze ich pripojime aj bez vrtania dier..

inak tie ploche dlhsie ako 10m uz asi neodporucaju dat ci????
alebo to robite ze len na to okno date ten plochy a do anteny a pred oknom date spojky na klasicky kabel???