U tp-linku me pekne iritoval uz ten jejich paradni "novy" zdroj s tencim jackem. Na instalaci sem potreboval dat poe injektor, vybalim router a pruser

CrazyApe píše:My pomalu ale jiste prechazime na Mikrotik HaP lite. Oproti tp-linku lepsi ve vsem...
CrazyApe píše:No proste uz neprodavame routery za 600 ale za 800 vč nastavení ... u lidi si to uz clovek musi obhajit.
U tp-linku me pekne iritoval uz ten jejich paradni "novy" zdroj s tencim jackem. Na instalaci sem potreboval dat poe injektor, vybalim router a pruser![]()
CrazyApe píše:No proste uz neprodavame routery za 600 ale za 800 vč nastavení ... u lidi si to uz clovek musi obhajit.
zubodravec píše:Netise (ten levnejsi model) prodavame za 1100 kc zakaznikum s dodavkou , konfiguraci, zarukou.
DarkLogic píše:CrazyApe píše:My pomalu ale jiste prechazime na Mikrotik HaP lite. Oproti tp-linku lepsi ve vsem...
A na stěnu se to uchycuje jak?
cmos píše:Hoj,
dáváme Hap lite za 575 s daní + 300 nastavení. Někdo brblá, že jsou i levnější ale odpovím, my dáváme tento a basta.
Naštěstí se nám to moc nesere, tak vidíme zákoše tak jednou za 3roky na výměnu wifi doma.
J.
neverhappy píše:cmos píše:Hoj,
dáváme Hap lite za 575 s daní + 300 nastavení. Někdo brblá, že jsou i levnější ale odpovím, my dáváme tento a basta.
Naštěstí se nám to moc nesere, tak vidíme zákoše tak jednou za 3roky na výměnu wifi doma.
J.
Ty nasazujes Hap lite uz 3 roky? Ze se ti neserou. Kde si je pred 3-mi roky sehnal?![]()
nasazoval jsem tp-linky 741nd, 841nd , ale po case ztraceli signal. Pri vice zarizenich ruznych vyrobcu se sekali, atp. Nezkousel jsem DD-WRT, ani jiny software.
3 roky nasazuji Asus RT-N12 ver. D a mel jsem jen jeden problem, ze nefungoval notebook Asus proti teto wifi Asus.
Unifi povazuji taky za dobrou wifi, az na managment. Jediny kus, ktery jsem resil, ze se sekal pri pripojeni mnoho zarizeni apple. Vymenil jsem docasne za Asus a jede jim to. Me to unifi doma jede taky uz tyden bez zaseku.
Netis jsem nasadil jen 2 kusy na zkousku a za rok neni jedina stiznost a ti lide vedi, ze to testuji a maji podavat report.
Hap lite jsem nezkousel, odrazuje me antenni cast.