Firewall si můžeš napsat svůj vlastní. Blokovat například je určité IP nebo prostě vše z WANu.
Od výroby je tam defaultní firewall (který můžeš odstranit) a ten blokuje úplně vše na WANu
To si na TPlinku ani ASUSu nikdy neuděláš.
Jdi do mikrotiku a chybu neuděláš...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
rada pro amatera
Taky si myslím že je to lepší volba než zůstat u TpLink, i když jsem sním doteť neměl problém ale chci to prostě zkusit.
0 x
Tak jsem objednal ten Mikrotik, zítra by mněl dorazit . Po víkendu napíšu jak na mne zapůsobil.
0 x
-
Pro někoho, kdo neviděl ros a ví málo o sítích, to bude pecka mezi oči. Ale až se to naučíte, budete vědět, že jste udělal dobře.
0 x
Tak router je ůžasnej , sem rád že jsem ho zakoupil , nastavení jsem zvládnul v kartě Quick Set dobře ,vše srozumitelně popsané a přehledné.
Poznatek mám lepší pokrytí baráku a dokonce i venku, tam kde jsem signál s TPlinkem nechytal tak s Mikrotikem ho mám, není to 100% nárůst pokrytí ale rozhodně je to o dost lepší.
Zatím jeho funkce neovládám naplno ale všchno bude

Poznatek mám lepší pokrytí baráku a dokonce i venku, tam kde jsem signál s TPlinkem nechytal tak s Mikrotikem ho mám, není to 100% nárůst pokrytí ale rozhodně je to o dost lepší.
Zatím jeho funkce neovládám naplno ale všchno bude

0 x