❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
goblajz
antispam: Ano

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod goblajz » 9 years ago

Jak je někde vlhkost to by se každej ztrhal...
0 x

dubrma

Příspěvekod dubrma » 9 years ago

Zodpovídáme za vše, viz:

Dobrý večer, pane,

připojení sice už nevypadává, ale signál nestojí za nic. Z pěti čárek mám jen tři. Vzhledem k tomu, že často pracuji z domu, potřebuji k tomu odpovídající podmínky.Pokud by se to s vaším připojením nezlepšilo, budu nucena změnit poskytovatele.

S pozdravem
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 9 years ago

Jasne cim vic carek tim vic adidas :lol:
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

at pripocita starou a hned ma o carku vic :P
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Gemb

Příspěvekod Gemb » 9 years ago

Asi ste sa streli aj s tymto...ludia si myslia, ze carky vo windowse ukazujuce silu wifi signalu ukazuju signal celej prepojky :D :D Ludi vsak nikdy nenapadlo, ze ako je mozne, ze na notebooku vonku na dvore maju napr. 2 palicky a pritom sa s antenou nehybe :D :D :D
Bezny pripad mavam...vymenim stareho kliosa za noveho (napr 411tku za sxt) a ludia veselo povedia, nooo nejaky lepsi signal mame :)
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 9 years ago

A teď si představ situaci, kdy jim zčerná monitor a na něm malý nápis "NO SIGNAL" :-)
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

pcwifi

jojo pamatuju z dob minule prace, nejde mi net. A co vam to pise ? no signal detected on DVI input. A vsecky kable sem uz prosel. A pc vam jede ? a to musi jooo ? :lol: chapu neznalost starsich lidi ale neakceptuji tupost zatvrzelych hadavcu co si sou na 1000% jisti ze on ma vse ok a pak dojedu, pichnu kabel do LANky, seznam.cz nabiha a ja mam vydelano, 150kc + cesta + ten vyraz v xychtu toho hadavca, to je za vsechny prachy :)
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 9 years ago

kdyz ti to da ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

jopo

Příspěvekod jopo » 9 years ago

Mam na sieti jedneho dochodcu, co si meral rychlost asi kazdych 5 minut, niekedy v priebehu dvoch hodin aj 50 krat. A potom mi pise reporty, ze z 20 merani mu 3 krat nameralo asi o 20% mensiu rychlost ako ma na papieri, ze co s tym mienim robit! Ze on si doma pripoji PC, notas, tablet a mobil a chce, aby mu na vsetkych zariadeniach isiel net rovnako rychlo.
Niekedy je to na pobavenie, niekedy na slucku :)
0 x

gsmsoft
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod gsmsoft » 9 years ago

Presne tak .Toto iste mavam aj ja
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

na takove je treba argumentovat necim co dobre znaji, napriklad me oblibene " to mate tak, kupite si rohlik, ten mate jeden cely, ale doma vas je vice, tak se musite domluvit kdo ten rohlik sni ... nemuzete se divit kdyz vam ukusuje z kazde strany nekdo, ze nemate stale rohlik cely ... " a po tomto se uz vetsinou neozvou :-)
0 x
- programming
- development
- education

pcwifi

dá coby nedal, kazdy dluh ktery ma se mu pocita do celkoveho dluhu, je fuk ze ma zaplaceny za net, dluzi li treba z placeneho servisu = dluzi globalne, nezacaluje, odpojime net, protoze zakaznicky ucet je v dluhu. takova ta tolerance uz davno skoncila. vydrbavani dosahlo jen Levelu 1 a ende.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

hm ... tak to u nas moc neplati ... sakra jakto, ze vam to projde :/
0 x
- programming
- development
- education

pcwifi

ja nevim, my sme malí ale todle si hlidame :) posledni dobou je vic a vic objednavek na placene prace, asi uz vymiraj takovy ti z me generace co umeli "vsechno" co okoukali od jinych, z netu apod., ted maj rodiny a jiny starosti. dneska mladeznici maj jiny starosti, jit na diskokoteku, ozrat se, rozkopat patniky u silnice, sedet cely weekend u PC, delat machra s Golfem 15 let starym co mu namontoval nekdo misto vejfuku rouru od kamen :lol:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 9 years ago

Viktor Novotný píše:hm ... tak to u nas moc neplati ... sakra jakto, ze vam to projde :/

V autosevisu mi taky nedelaj servis zadara jen kvuli tomu ze jsem u nich v autosalonu koupil auto ... nevim proc bych ja mel tohle delat u netu .... konkurence je tu sice velika ale vola nikomu delat nebudu ...
0 x