❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Zodpovídáme za vše, viz:
Dobrý večer, pane,
připojení sice už nevypadává, ale signál nestojí za nic. Z pěti čárek mám jen tři. Vzhledem k tomu, že často pracuji z domu, potřebuji k tomu odpovídající podmínky.Pokud by se to s vaším připojením nezlepšilo, budu nucena změnit poskytovatele.
S pozdravem
Dobrý večer, pane,
připojení sice už nevypadává, ale signál nestojí za nic. Z pěti čárek mám jen tři. Vzhledem k tomu, že často pracuji z domu, potřebuji k tomu odpovídající podmínky.Pokud by se to s vaším připojením nezlepšilo, budu nucena změnit poskytovatele.
S pozdravem
0 x
at pripocita starou a hned ma o carku vic 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Asi ste sa streli aj s tymto...ludia si myslia, ze carky vo windowse ukazujuce silu wifi signalu ukazuju signal celej prepojky
Ludi vsak nikdy nenapadlo, ze ako je mozne, ze na notebooku vonku na dvore maju napr. 2 palicky a pritom sa s antenou nehybe
Bezny pripad mavam...vymenim stareho kliosa za noveho (napr 411tku za sxt) a ludia veselo povedia, nooo nejaky lepsi signal mame

Bezny pripad mavam...vymenim stareho kliosa za noveho (napr 411tku za sxt) a ludia veselo povedia, nooo nejaky lepsi signal mame

0 x
A teď si představ situaci, kdy jim zčerná monitor a na něm malý nápis "NO SIGNAL" 

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
jojo pamatuju z dob minule prace, nejde mi net. A co vam to pise ? no signal detected on DVI input. A vsecky kable sem uz prosel. A pc vam jede ? a to musi jooo ?
chapu neznalost starsich lidi ale neakceptuji tupost zatvrzelych hadavcu co si sou na 1000% jisti ze on ma vse ok a pak dojedu, pichnu kabel do LANky, seznam.cz nabiha a ja mam vydelano, 150kc + cesta + ten vyraz v xychtu toho hadavca, to je za vsechny prachy 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
kdyz ti to da ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Mam na sieti jedneho dochodcu, co si meral rychlost asi kazdych 5 minut, niekedy v priebehu dvoch hodin aj 50 krat. A potom mi pise reporty, ze z 20 merani mu 3 krat nameralo asi o 20% mensiu rychlost ako ma na papieri, ze co s tym mienim robit! Ze on si doma pripoji PC, notas, tablet a mobil a chce, aby mu na vsetkych zariadeniach isiel net rovnako rychlo.
Niekedy je to na pobavenie, niekedy na slucku
Niekedy je to na pobavenie, niekedy na slucku

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na takove je treba argumentovat necim co dobre znaji, napriklad me oblibene " to mate tak, kupite si rohlik, ten mate jeden cely, ale doma vas je vice, tak se musite domluvit kdo ten rohlik sni ... nemuzete se divit kdyz vam ukusuje z kazde strany nekdo, ze nemate stale rohlik cely ... " a po tomto se uz vetsinou neozvou 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
dá coby nedal, kazdy dluh ktery ma se mu pocita do celkoveho dluhu, je fuk ze ma zaplaceny za net, dluzi li treba z placeneho servisu = dluzi globalne, nezacaluje, odpojime net, protoze zakaznicky ucet je v dluhu. takova ta tolerance uz davno skoncila. vydrbavani dosahlo jen Levelu 1 a ende.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hm ... tak to u nas moc neplati ... sakra jakto, ze vam to projde :/
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
ja nevim, my sme malí ale todle si hlidame
posledni dobou je vic a vic objednavek na placene prace, asi uz vymiraj takovy ti z me generace co umeli "vsechno" co okoukali od jinych, z netu apod., ted maj rodiny a jiny starosti. dneska mladeznici maj jiny starosti, jit na diskokoteku, ozrat se, rozkopat patniky u silnice, sedet cely weekend u PC, delat machra s Golfem 15 let starym co mu namontoval nekdo misto vejfuku rouru od kamen 

0 x
Viktor Novotný píše:hm ... tak to u nas moc neplati ... sakra jakto, ze vam to projde :/
V autosevisu mi taky nedelaj servis zadara jen kvuli tomu ze jsem u nich v autosalonu koupil auto ... nevim proc bych ja mel tohle delat u netu .... konkurence je tu sice velika ale vola nikomu delat nebudu ...
0 x