Striker píše:Tuhle informaci si vzal kde? Ceny jsou lidové pro toho kdo je vidělTakže pro nás zatím žádně nové info..
Nova již zasílala návrh cen a popis služeb a musím říci i za nás, že jsou akceptovatelné.
Striker píše:Tuhle informaci si vzal kde? Ceny jsou lidové pro toho kdo je vidělTakže pro nás zatím žádně nové info..
janbar píše:Dobrý den,
doufám že mne nevykážete z tohoto foŕa že sem jako klasickej pepa uživatel nepatřím, nicméně doufám že nikoliv.
Zajímá mne jaké jsou vaše zkušenosti s kvalitou služby.
Mám v současné době settopbox běžící na nějakém androidu, kvalita přehrávaných pořadů mi ale přijde o několik řádů níže než je u O2TV s kterou mám zkušenost z minulosti.
Některé programy jsou na mé FHD Plasmě 50" v podstatě nekoukatelné a mám subjektivní pocit že přehrání z archívu, nebo třeba jen puštění pořadu od začátku kvalitu kanálu ještě zhorší.
Možná že řeším nesmysly protože je vysoká kvalita u o2 a nízká u ostatních iPTV normální, ale nějak nevím jak se k tomu postavit..
děkuji za připomínky
Sherlock píše:Sním či bdím? Na STB už mám Novu. Sice bez možnosti Timeshiftu, ale živě jede.
Na web rozhraní zatím není.
Tak že by konečně bylo dosaženo dohody?
Orel005 píše:Sherlock píše:Sním či bdím? Na STB už mám Novu. Sice bez možnosti Timeshiftu, ale živě jede.
Na web rozhraní zatím není.
Tak že by konečně bylo dosaženo dohody?
kde to mas ? Jako na sledovanitv.cz a jejich STB ?
Laibir píše:Když už jsme u STB. Zatím jsme žádný nekupovali. Jakým způsobem je kupujete? Objednávka mailem? Kolik je minimální množství?
Zatím máme klienty s "chytrou televizí", ale ted se ozval jeden bez.
Díky