Jedním slovem co se týče signálu zklamání.
Prakticky přes jednu zeď už je ten router na hraně. Viz screen. To i moje druhý AP (Ubnt unifi) má silnější signál přes celý barák! (mam ho na druhé straně pro vykrytí zahrady).
Ten silný signál 40MHz je moje hlavní AP Xiaomi miWifi ve stejném místě (ve vedlejší místnosti).
Takže počkám, co vyvedou s tou hlavní verzí, jestli bude použitelná (podle všeho by měla být levnější jak RB951 a podle zisku antén 2,5dB, odhaduji, že by mohl mít taky alespoň ty plechové anténky)...
EDIT: No na to jaký to má signály to dokáže protlačit slušnej tok. Dělal jsem BT proti RB600 a i při signálu přes -70dBm to dokázalo protlačit 30-50Mb na 20MHz

viz nějaký ty screeny. BTW ty propady rychlosti i timeouty jsou asi problém mojí wifi karty v notebooku (rada pro všechny, nekupujte si nb s kartou od Broadcomu

+ ještě "reálný" test na speedtest. Ono to taky bude tím, že ten MT má slušnou citlivost a neni tu v okolí rušení (SNR mam 42dB), takže v nějakym zarušenym paneláku asi nic moc
Jinak uvnitř bohužel nejsou ani testovací konektory MS156, takže DIY upgrade na externí anténu by znamenalo pájet pigtail přímo na PCB