❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Starnet

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Robotvor
antispam: Ano

Re: Starnet

Příspěvekod Robotvor » 10 years ago

ludvik píše:Já vím, že je to tvůj hrad ... ale jakému pravidlu subjekt těch pět roků odporoval?
Zdeněk Švarc píše:Moderator edit: Původní název vlákna "Starnet = parazit" přejmenován na název "Starnet" z důvodu souladu s Pravidly fóra.

Tleskám a sdílím názor.
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Příspěvekod zdenek.svarc » 10 years ago

Bod 3. (viewtopic.php?f=93&t=9226). Nelze samozřejmě uhlídat všechno, ale urážka v nadpisu je celkem zřejmá. Tady měl jít edit už dávno.
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 10 years ago

Stejně mě fascinuje, jak na ně všichni nadávají (a ona třeba jižní morava a brněnsko trpí stejnýma kreténama jako vy v jižních čechách), a z jejich strany prostě ... ticho po pěšině, děláme si svoje, ... prostě klídek.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

ludvik

Příspěvekod ludvik » 10 years ago

Dle mého názoru to nebyla urážka, ale konstatování stavu. A zjevně pravdivého. Ale to už je fuk.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

hipik

Příspěvekod hipik » 10 years ago

si myslím, že v každém kraji se najde nějaký úmělec bo firma, která to "umí"
0 x
MK nebo UBNT mám rád, ale nad FTTx není :)

Pintero

Příspěvekod Pintero » 10 years ago

Umi to presne takhle....
starnet.jpg
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

konkurence v mem kraji taky umí :)

voptyka.jpg

metalika.jpg

jeden by si myslel ze to bude 1-2 domy kde se na tom vyradil technik amater... kdepak, je to v podstate vsude
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

hapi

Příspěvekod hapi » 10 years ago

hehe... tak takhle to vypadá i u nás. Vypadá to jako by to všechno dělal jeden člověk :-D
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

no jo ale jestli mají či nemají estetiku tak jak je vidět na počet klientů to nehraje roli :lol:
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

to je ten zakon schvalnosti ze jeden si to uhladi vymazli vsecko od A do Z a druhej to udela lang sang a jede mu to minimalne stejne dobre...a leckdy mam i dojem ze se mu neco posere mene castejc nez tomu co to ma jak podle pravitka...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

jojo proto razím heslo předevšm aby byla instalace bezpečná jak pro technika tak okolí, dále aby se v tom technik vyznal a mohl provést rychlou opravu, pokud jeden kabel nemá přesný 90 st ohyb tak fakt nikdoho nestřílim :roll:
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

_luky_

Příspěvekod _luky_ » 9 years ago

Minulý týden mi ve schránce přistál letáček od Starnetu. Nabízí rychlost 30/30mb/s. (To malé "m" není můj překlep)
...to jen tak pro pobavení.
0 x

b_henry

Příspěvekod b_henry » 9 years ago

To je jen překlep.. Já jsem měl ve schránce leták s ooobrovským 512M bez limitu za 95 kč :D Pravda, pod tím drobným písmem dopsáno že jen na 3 měsíce a podle lokality. ;-)
0 x
Uživatel co rád kouká profíkům přes rameno :-)

Pintero

Příspěvekod Pintero » 9 years ago

Usnesení č . 1259
Rada města zastupující město Vimperk jako vlastníka pozemků veřejného prostranství v lokalitě sídliště Míru nesouhlasí se záměrem uložení nového komunikačního vedení veřejné komunikační sítě do pozemků města dle předloženého návrhu společnosti STARNET, s. r. o., se sídlem Žižkova 226/3, České Budějovice.
Pro 4, proti 0, zdržel se 0. Návrh byl přijat.
Zodpovídá: odbor HB, termín do 30.11.2015
0 x

Kart

Příspěvekod Kart » 9 years ago

A kdo z vas si vsiml, ze si Star(t)net pise sam hodnoceni na rychlost.cz? http://rychlost.cz/isp/starnet-s-r-o/hodnoceni/
Viz treba:
+vše mi doma běhá tak jak má
-nic je to bomba
---
+vse bez problemu

A jeste si na ne sami reaguji.

Prokladane temi relevantnimi (negativnimi) hodnocenimi :D
No vetsi kkty sem nevidel...
0 x