Kmotrik píše:Kluci otázka na tělo, jak dostali úplně nahoru tu všesměru? Hned pod vlaječkou je krásně vidět - lepší fotku nemám je stažená z netu "http://www.krusnehory-erzgebirge.eu/"
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Ta všesměra není ani moc nahoře, je to celkem ok, nějaké firmy jich mají několik vedle křížku a nebo i tenké sektory. Řešení jsou dvě buď lešení při opravě a nebo horolezci ty s tím nemají problém, a tohle ještě není moc náročná věž.
0 x
Hatatitla píše:Pred časom ste sa tu pohoršovali nad jednou anténkou na streche kostola
Toto ked som videl , som musel cvaknúť
http://prntscr.com/6qqy7v
Dobrý debil kdo tohle povolil, hnus ! !
0 x
rozdil mezi pozarni zbrojnici a kostelni vezi je akorat ten kriz
na zbrojnici by to nikomu nevadilo, na kostele je to hnus
na zbrojnici by to nikomu nevadilo, na kostele je to hnus

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
pěkná věžička s ochozem z antén 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Další "naplno" využitý kostelík, kam narvaly tolik krabic a antén, kolik se jen vešlo
některé ty krabice už drží asi jen na čestné slovo...

0 x
::RouterLEGOboard::
Ještě mám jednu perličku od mého wifináře co mám doma ( Airwaynet ), který navyšoval od března rychlosti. Teď se rychlost navýšla na 20/4. Shodou okolností jsem zpracovával do naší firmy jednu práci a večer jsem chtěl hotovou práci (1 soubor = 1,6 GB) poslat na naše firemní FTP. Co mě však překvapilo, až jsem se musel začít smát...

Schválně, kdo z uvedeného obrázku pozná co se stalo...
Malá nápověda: totalcmd nejprve ukazoval 30 min (juchů!), nakonec z toho byly skoro 3 hodiny...
Je taková věc ještě dneska zcela normální? Podle technické podpory to prý naprosto odpovídá agregaci 1:5, takže prý vše v pořádku.

Schválně, kdo z uvedeného obrázku pozná co se stalo...

Malá nápověda: totalcmd nejprve ukazoval 30 min (juchů!), nakonec z toho byly skoro 3 hodiny...

Je taková věc ještě dneska zcela normální? Podle technické podpory to prý naprosto odpovídá agregaci 1:5, takže prý vše v pořádku.

0 x
::RouterLEGOboard::
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
-
No trochu zuby (už se to tu psalo několikrát)
Tak si zaplať vyhrazenou linku a máš klid.
Nebo řekni svému ISP ať ten burst srovná.
Tak si zaplať vyhrazenou linku a máš klid.
Nebo řekni svému ISP ať ten burst srovná.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle prasárnu dělá spousta "ISP", bohužel...
viz web http://www.airwaynet.cz :
1) KVALITNÍ PODPORA A FÉROVÝ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI
2) Poskytujete skutečně neomezené připojení?
Ano, poskytujeme. Na naší síti neuplatňujeme žádné FUP limity stažených dat nebo omezování rychlostí v případě dlouhodobého stahování.
viz web http://www.airwaynet.cz :
1) KVALITNÍ PODPORA A FÉROVÝ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI
2) Poskytujete skutečně neomezené připojení?
Ano, poskytujeme. Na naší síti neuplatňujeme žádné FUP limity stažených dat nebo omezování rychlostí v případě dlouhodobého stahování.
0 x
ja tiez davam burst, ale v burste ma zakaznik vyssi rychlost ako je oficialna a pak sa zrovna na oficialnu 

0 x
Viz jopo: +1 Pár Mb navíc nad tarif.
Ad Agregace: to nemyslí vážně? Kdybych měl říct každýmu zákazníkovi kdo zavolá, že je to v rámci agregace, tak asi moc zákazníků nemáme, protože většina takových má starej, špatnej router popřípadě se to řeší tak, aby tam ta agregace nebyla skoro vidět. Ale argumentovat to tím, že mám 10 z 20 Mbit, že je to v rámci agregace, tak nevím nevím no..
Ad Agregace: to nemyslí vážně? Kdybych měl říct každýmu zákazníkovi kdo zavolá, že je to v rámci agregace, tak asi moc zákazníků nemáme, protože většina takových má starej, špatnej router popřípadě se to řeší tak, aby tam ta agregace nebyla skoro vidět. Ale argumentovat to tím, že mám 10 z 20 Mbit, že je to v rámci agregace, tak nevím nevím no..
0 x
Né fotografie, ale vtipný telefonát před chvílíz jedné firmy z pobočky v Pardubicích:
Omlouvám se, že ruším takto po ránu, ale nejede nám tady router, co máme dělat? Já jsem v pátek zalíval kytky, voda mi trochu přetekla až na ten router. Když to teď nešlo, tak jsem ho rozdělal a je už celý vevnitř zoxidovaný. Nemáte nějaký náhradní, co nám můžete poslat?"
Chudák RB2011, vydržela jim tam přesně 2 měsíce.
Omlouvám se, že ruším takto po ránu, ale nejede nám tady router, co máme dělat? Já jsem v pátek zalíval kytky, voda mi trochu přetekla až na ten router. Když to teď nešlo, tak jsem ho rozdělal a je už celý vevnitř zoxidovaný. Nemáte nějaký náhradní, co nám můžete poslat?"
Chudák RB2011, vydržela jim tam přesně 2 měsíce.

0 x