❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
MIkrotik a program Winkey
MIkrotik a program Winkey
Zdravim, mam jeden dotaz ohledne programu winkey (rezervace v hotelnictvi apod), v lokalni siti 192.168.0.0/24 je server win 2003 s IP 192.168.0.250 na nem naistalovany tento soft. pokud si pripojim v lokalni siti pres mikrotik (gateway 192.168.0.254) tak vse funguje..Jakmile zapnu notebook doma a pripojim se pres VPN do te site tak program nefunguje, je mi jasne ze to bude nekde ve firewallu, vyrobce uvadi tyto porty .viz priloha. Divny mi je ze v tom lokalu to pres MK jede pres VPN uz ne..Muzete me nasmerovat, co bych kde mohl nastavit, ci pripadne poradit? Jinak po pripojeni do VPN dostanu rozsah normalne z LAN, kde muzu chodit po slozkach serveru a jinych vecech jako bych byl v LAN...
0 x
Nejak jsem to vyresil, ani nevim jak jen sem v rozsahu Ip adres pro VPN zvetsil rozsah az za server192.168.1.150-192.168.1.254 a zacalo to jet..divne..ale bezi to.
0 x