No tězký to pro jednoho fakt teda je.
Ale pokud je potřeba 2,5 kW, tak se nedá nic moc dělat.
Srovnatelná Honda je o 10 kg lehčí, ale stojí zase 30k.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Elektrocentrála do terénu
No tak tazatel to chce sice na nářadí a servery, takže ne asi primárně na body kde je spotřeba buď nula nula prd až 700W. Takže pro daný účel staticky někam do rerénu mu to může vyhovovat, ale jak to má neplánovaně přenášet tak bych vzal tu váhu v potaz a radši se oběsil.
0 x
-
No to máš pravdu, na sajt stačí nějaká malá, on tam však psal že no to chce připojit flexu, vrtačku....
No a to nářadí (pokud je velké a ne nějaké hobby) tak to chce šťávu.
Já to měl taky na stavbu.
No a to nářadí (pokud je velké a ne nějaké hobby) tak to chce šťávu.
Já to měl taky na stavbu.
Naposledy upravil(a) milan.zelina dne 27 Feb 2015 13:01, celkem upraveno 1 x.
0 x
No to sice psal, ale psal i o terénu a tam mu přeju to pak sám tlačit někam do kopce...nejlíp rychle zákoši/servry nepočkaj
.

0 x
-
Tam kam to občas musím tlačit se vyškrábe leda lanovka.....která tam není
.

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
milan.zelina píše:Před 7 lety jsem nouzově na stavbu koupil v Semilech toto:
http://www.enhlava.cz/component/virtuem ... egory_id=8
Na Hondu peníze nebyly (je asi nejlepší).
V provozu každý rok na vše možné (čerpadla, Flexa 2,2kW, vrtačky, lednice, výčepy, projektor, muzika, napájení AP).
Počítal jsem s tím, že když byla tak levná (tenkrát 10k Kč), že ji za 3 roky vyhodím.
Každý rok dám jen olej (plnou syntetiku) a benzín. Jednou jsem měnil jen hadičku paliva - ztvrdla a praskla.
Chodí stále na první našlápnutí. Je to neskutečný držák a i když mezitím kamarád začal prodávat Hondy, nemám důvod k výměně.
podobnou mam, koupil jsem ji s tim, ze bude umet 6kw ... tri faze ... no da v klidu ty 2kw .. pak se to cele nejak hrouti

trdily ze je to kraftwelle kw6500 ... ale kdovi jaky cinan to spachal

p.s.: ma to start na baterku

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Shanime ted take nejakou elektrocentralu.
Pouziti vice-mene na vsechno. Na vrtacky, kladiva, kompresor, apod. a pak dal i prilezitostne napajeni bodu pri velkem vypadku.
Pozadavky:
1. vykon min 3KVA trvaleho zatizeni
2. kdyz ne primo honda, tak min aby mela motor hondy. (podminka)
3. Klasicka centrala se nehodi k napajeni tel. techniky, ale zase centrala s AVR a hondou je cenove uplne jinde. Vite o necem? Teoreticky by mohl stacit tento bezmek?: http://wifi.aspa.cz/apc-line-r-1200va-a ... 0i-z87852/
4. cena at nejsme daleko od 20k
Mate nekdo tip na nejakou vyzkousenou?
Díky.
Pouziti vice-mene na vsechno. Na vrtacky, kladiva, kompresor, apod. a pak dal i prilezitostne napajeni bodu pri velkem vypadku.
Pozadavky:
1. vykon min 3KVA trvaleho zatizeni
2. kdyz ne primo honda, tak min aby mela motor hondy. (podminka)
3. Klasicka centrala se nehodi k napajeni tel. techniky, ale zase centrala s AVR a hondou je cenove uplne jinde. Vite o necem? Teoreticky by mohl stacit tento bezmek?: http://wifi.aspa.cz/apc-line-r-1200va-a ... 0i-z87852/
4. cena at nejsme daleko od 20k
Mate nekdo tip na nejakou vyzkousenou?
Díky.
0 x
Když má ze zadání vyjít Honda tak si kup Hondu
. Ale za dvacku Tě tak akorát u Hondy naXXX
.
Jinak zítra se kouknu za kolik mají Kipor na BVV Poláci - to zas bude skoro zadara... .

Jinak zítra se kouknu za kolik mají Kipor na BVV Poláci - to zas bude skoro zadara... .

0 x
spis proste jinou znacku s motorem honda. Ktere jsou dobre....
na stavbach jsme meli kupu znace a na drc startovaly jenom hondy. Proto nic jinyho ani nechci.
Resim hlavne to AVRko...
na stavbach jsme meli kupu znace a na drc startovaly jenom hondy. Proto nic jinyho ani nechci.
Resim hlavne to AVRko...
0 x
Podle mě buď si tu kup přímo to vychvalovanou Hondici nebo si řekni že je to moc peněz a ber Heron nebo Kipor. Ale tahat se s tím budeš doufám sám - aby sis mohl pak nadávat sám sobě za každé kilo co má ta elektrocentrála zbytečně navíc.
0 x