❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 3.0rc4
-
Tak jsem to ještě trochu testoval a přišel jsem na toto:
verze 2.9.46 se na DI-624 s WPA TKIP připojí v poho
verze 3.RC4 se na DI-624 s WPA TKIP nepřipojí ani náhodou
pokud se zkouším připojit třeba na SMC s WPA a TKIP tak bezproblému a to i s RC4 , takže problém je někde mezi.
verze 2.9.46 se na DI-624 s WPA TKIP připojí v poho
verze 3.RC4 se na DI-624 s WPA TKIP nepřipojí ani náhodou
pokud se zkouším připojit třeba na SMC s WPA a TKIP tak bezproblému a to i s RC4 , takže problém je někde mezi.
p.sweet píše:S verzí 2.9.46 úplně v poho bez jakých koliv problémů, tak jsem to zhodil z5 a počkám na další verzi
0 x
NO, jsem sice laik, ale mám na všech RB133 verzi 3beta9 a jede mit to všechno v poho. Včetně WPA2/AES, mám odzkoušené, že se spojí se Straightcorem, ovisem, edimaxem. Jinak jen mangluju pakety a řídím rychlosti, filtruju MAC a IP a V každém MT mám 3x miniPCI většinou jedna jako spoj na 5ghz a dve apka na 2,4ghz. A musím zaklepat na drevo, ale jediny problem byl zapojit modem do bridge a prihlasovat z MT, ale to je tu v jinem tematu.
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby
chalan píše:apcko mam MK2.9.x... klienta som mal 3.0rc4 a packetloss jak vysity, ked som downgradol klienta na2.9.46 (pozor vzdy sa vypnu wireless interfaces) vsetko ide krasne ako ma... preto som s testovacimi verziami skoncil..
Bylo by ale rozumny, ze kdyz uz na tu chybu prijdete, tak dat vedet chlapum z MK, ne ? Nadavat a odsuzovat jde snadno, ale nejak pomoct ve vyvoji apod. uz ne,co?

0 x
admin sítě PLnet
Skusal som 2.9.46 a 3r4 pri FTP prenose na ethernet rozhraniach na RB532 s nastavenym CPU 333. verzia 2.9.46 prenos 7000-7500kBps 3r4 4000-4500 kBps. WAN bol s masqaradou, konfiguracia rovnaka pri oboch verziach. Ked bude 3r4 mat rychlost 2.9 verzie tak ju nasadim, zatial nieje dovod.
0 x