❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
problem s queue tree
problem s queue tree
zdar vsetkym! prosim vas mam dost zavazny problem s queue tree, ktory sa mi obsolutne nedari odstranit. davnejsie som si v QT spravil agregacne skupiny. cize vo firewalle v adres liste som si spravil skupiny uzivatelov, dalej v mangle som nastavil vsetko potrebne, v QT som nastavil pre tieto pravidla garantovane a maximalne rychlosti a tak dalej. zvlast mam agregovany upload, zvlast download. vsetko bez problemov chodilo cca 3 mesiace. asi pred tyzdnom po vypodku prudu sa router samozrejme restartoval no agregovanie download nefunguje. upload bezi bez problemov. dokladne som prezrel cele nastavenie a to by malo byt ok. vo firewalle to este funguje aj download no v QT uz nie. som z toho uz zufaly momentalne agregujem len upload a download u cca 40 uzivatelov sa skrabe k 25 GB denne, coz je fakt dost, ked to porovnam zo 7 GB denne pred tym.mam RB 532A, tu mate aj udaje pre demo ucet: IP:91.127.75.222 meno a heslo: user. bol by som vam velmi vdacny keby ste mi dakto poradili co s tym.. pridavam aj moje icq: 237 849 579 este raz dik moc!
0 x
Mám hodně podobný problém, akorát to nevypadlo po restartu ale po 1 minutě.
Jak se to prosím vyřešilo? Vim je to už dávno, ale snad si vzpomeneš.
Jak se to prosím vyřešilo? Vim je to už dávno, ale snad si vzpomeneš.
0 x