❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 3.0rc4

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
chalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chalan » 18 years ago

tiez routujem, ale budem potrebovat aj nstreme2 spoje ale to myslim zvlada velmi dobre aj 2.9.x tak neviem ci ma vyznam upgradovat a riskovat to...
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 18 years ago

nstreame spoje zvlada pekne verze 2.9, pokud me nepresvedci nejakej test ze ve verzy 3.xx bude propustnost alespon o 10% vetsi tak nehodlam riskovat nestabilitu nejakym experimentovanim.
0 x

p.sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod p.sweet » 18 years ago

Tak jsem to ještě trochu testoval a přišel jsem na toto:
verze 2.9.46 se na DI-624 s WPA TKIP připojí v poho
verze 3.RC4 se na DI-624 s WPA TKIP nepřipojí ani náhodou

pokud se zkouším připojit třeba na SMC s WPA a TKIP tak bezproblému a to i s RC4 , takže problém je někde mezi.

p.sweet píše:S verzí 2.9.46 úplně v poho bez jakých koliv problémů :-(, tak jsem to zhodil z5 a počkám na další verzi :-(
0 x

chalan
Kontaktovat uživatele:

ja osobne som si myslel ze nova verzia bude mat vsetko funkcne tak ako aj 2.9.x len bude vylepsovana, ine jadro, podpora pre core2 duo atd... neviem ale...
0 x

novajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod novajz » 18 years ago

NO, jsem sice laik, ale mám na všech RB133 verzi 3beta9 a jede mit to všechno v poho. Včetně WPA2/AES, mám odzkoušené, že se spojí se Straightcorem, ovisem, edimaxem. Jinak jen mangluju pakety a řídím rychlosti, filtruju MAC a IP a V každém MT mám 3x miniPCI většinou jedna jako spoj na 5ghz a dve apka na 2,4ghz. A musím zaklepat na drevo, ale jediny problem byl zapojit modem do bridge a prihlasovat z MT, ale to je tu v jinem tematu.
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby

chalan
Kontaktovat uživatele:

apcko mam MK2.9.x... klienta som mal 3.0rc4 a packetloss jak vysity, ked som downgradol klienta na2.9.46 (pozor vzdy sa vypnu wireless interfaces) vsetko ide krasne ako ma... preto som s testovacimi verziami skoncil..
0 x

aj_rade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod aj_rade » 18 years ago

chalan píše:apcko mam MK2.9.x... klienta som mal 3.0rc4 a packetloss jak vysity, ked som downgradol klienta na2.9.46 (pozor vzdy sa vypnu wireless interfaces) vsetko ide krasne ako ma... preto som s testovacimi verziami skoncil..

Bylo by ale rozumny, ze kdyz uz na tu chybu prijdete, tak dat vedet chlapum z MK, ne ? Nadavat a odsuzovat jde snadno, ale nejak pomoct ve vyvoji apod. uz ne,co? :roll:
0 x
admin sítě PLnet

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 18 years ago

Me se na 3.0 libil ten pseudobridge ale asi je vazne lepsi pouzivat 2.9.38 a routovat. 2.9 jsou bezproblemove a jak uz jste rekli umi vse potrebne
0 x

Alex-1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alex-1 » 18 years ago

Laibir píše:Nahrál jsem to na RB112 a CPU je po většinu času na 100%

Uplne ten samy problem.. v defaultu to jeste jde aspon pripojit a nahrat downgrade.. s nastavenim se na to clovek ani nepripoji.. Ze by bug v3 pro RB112?
0 x

kauco

Příspěvekod kauco » 18 years ago

Skusal som 2.9.46 a 3r4 pri FTP prenose na ethernet rozhraniach na RB532 s nastavenym CPU 333. verzia 2.9.46 prenos 7000-7500kBps 3r4 4000-4500 kBps. WAN bol s masqaradou, konfiguracia rovnaka pri oboch verziach. Ked bude 3r4 mat rychlost 2.9 verzie tak ju nasadim, zatial nieje dovod.
0 x

novajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod novajz » 18 years ago

ja tam dal z v3,0beta9 3.0rc4 a prestaly mi fungovat mangle a QT. Hazelo to nějaký šílený numera a nešlo s tím nic udělat. Mangluju forwardem, na 3beta9 to jede OK rc4 hrůza.
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby

millo16

Příspěvekod millo16 » 18 years ago

no RB333 sa kupi len s v3 a downgrade nefunguje, takze ako uz tu spomenul niekto predo mnou: su to obrkokoti pretoze som za*ebal cely den v tej zasranej zime, koli ich podrbanemu systemu a pomahat im vo vyvoji nemienim, zaplatil som si, tak pokial vydaju ostru verziu mala by ist DPC!
0 x