❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Začiatočník - Nejde FTP do von z LAN siete
Začiatočník - Nejde FTP do von z LAN siete
Zdravím. Viete mi niekto pomôcť s nasledovný problémom. K Mikrotiku som sa dostal tak nejak náhodou a ani sa v ňom nevŕtam, takže moje vedomosti ohľadom danej problematiky sú celkom na bode mrazu. Z pracovných dôvodom sa potrebujem dostať cez FTP von z lokálnej siete. Momentálne mi to však routher neumožnuje ( 530 Permission denied ). Je potrebné nastavenie, viete mi poradiť ako, čo kde? Budem vďačný, ďakujem. Na fóre som našiel toto viewtopic.php? f=51&t=15156&p=155807&hilit=ftp#p155807 ............. ale to mi nefunguje.
0 x
romanp112 píše:Zdravím. Viete mi niekto pomôcť s nasledovný problémom. K Mikrotiku som sa dostal tak nejak náhodou a ani sa v ňom nevŕtam, takže moje vedomosti ohľadom danej problematiky sú celkom na bode mrazu. Z pracovných dôvodom sa potrebujem dostať cez FTP von z lokálnej siete. Momentálne mi to však routher neumožnuje ( 530 Permission denied ). Je potrebné nastavenie, viete mi poradiť ako, čo kde? Budem vďačný, ďakujem. Na fóre som našiel toto viewtopic.php? f=51&t=15156&p=155807&hilit=ftp#p155807 ............. ale to mi nefunguje.
- nikto?
0 x
530 Denied ti nevypisuje priamo FTP server na druhej strane? V tom prípade by to problém v MK nebol, lebo spojenie sa úspešne nadviaže, akurát vráti Denied.
0 x
Študent, programátor, sieťar ... #ccna_certified
Blažej Krajňák
Blažej Krajňák