❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 3.0rc4

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
Laibir

Verze 3.0rc4

Příspěvekod Laibir » 18 years ago

What's new in 3.0rc4:

*) fixed bug - OpenVPN key renegotiation did not work;
*) updated 5ghz regulatory information for Romania, South Africa and Ireland;
*) added support for dynamic bridge port adding and path cost update for
station-wds mode;
*) fixed rb500 korina driver (ether1) transmit issue;
*) improved wireless performance (also with 2.9);
*) improved nstreme2 performance;
0 x

Laibir

Příspěvekod Laibir » 18 years ago

Nahrál jsem to na RB112 a CPU je po většinu času na 100%
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 18 years ago

Laibir píše:What's new in 3.0rc4:

*) improved wireless performance (also with 2.9);
*) improved nstreme2 performance;

co to? ze by nove ovladace pro atheros chipsety?!??!?! to by byli kluci z MT zlati :-D :-D
0 x

riddle

Příspěvekod riddle » 18 years ago

otestuji a dam vedet
0 x

p.sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod p.sweet » 18 years ago

Tak jsem ji nahrál na RB133, dvě karty CM9 a ani boha je nejsem schopen připojit na D-LINK DI624+ s WPA. pořád mě to řve deauth, a odpojí se to. Když se dívám do statusu, tak chvilku připojený, pak prohledá jiné frekvence, pak se zase na chvilku připojí, tak nevím.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

p.sweet píše:Tak jsem ji nahrál na RB133, dvě karty CM9 a ani boha je nejsem schopen připojit na D-LINK DI624+ s WPA. pořád mě to řve deauth, a odpojí se to. Když se dívám do statusu, tak chvilku připojený, pak prohledá jiné frekvence, pak se zase na chvilku připojí, tak nevím.

a s jinou verzi MT ti to slapalo korektne?
0 x

jirk

Příspěvekod jirk » 18 years ago

Zdravím Nainstaloval jsem si tuto verzi MT na PC a píše mně to v konzole..... přeloženo: velká teplota CPU 75C, system zastaven. Přitom s verzí 2.9.46 nebyl problém. Co s tím? Odstranit čidlo?
0 x

p.sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod p.sweet » 18 years ago

S verzí 2.9.46 úplně v poho bez jakých koliv problémů :-(, tak jsem to zhodil z5 a počkám na další verzi :-(
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

me to proste pripada, ze oni odstrani stare bugy, ale jakokdyby tu verzi neotestuji a hned ji vydaji... je sice pravda ze to neni asi nejak "easy" jen tak modifikovat cely system, ale i tak............
0 x

chalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chalan » 18 years ago

neviem cim to bolo ale mam

ap rb532 2.9.40 rb52 a menil som klienta z rb112 cm10 2.9.4x na rb532 3.0.rc3 rb52 a bum, packetloss jak vysity... po dlhom nastavovani, skumani a nervov v pytli som sa rozhodol pre downgrade z v3.0 na v2.9.46 a samozrejme na dialku, vypnu sa interfaces takze som tam musel znova osobne nabehnut a pozapinat a nakonfigurovat ifaces. potom islo vsetko OK. z coho mi vyplyva ze ako ap s 2.9.40 a klient 3.0.rc3 to jednoducho nieje OK.

najnovsie som skusil rc4 sise na inom bode ale ide to zle, skusim downgrade a uvidim... da sa nejak spravit downgrade tak aby nevypol interfaces a ponechal nastavenia?

mate niekto podobne skusenosti?
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 18 years ago

Zdravim mam AP na PC 2.9.27 a kliose 5ghz na 3 beta 5,6,7 a chodi to slusne az na nejake drobnosti, do RB112 jsem dal nejvys betu 7 pac me prijde ze cim vyssi verze tim to ten RB zvlada hur takze dal nejdu nehodlam kvuli tomu litat pres pul mesta a menit RB, tymu MK bych vzkazal ze jsou kokoti, za ty prachy co na tom vydelaji si udelaji par zmen vydaji a my jim to otestujem.Tak me to teda pripada :(
0 x

aj_rade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod aj_rade » 18 years ago

Maxik píše:Zdravim mam AP na PC 2.9.27 a kliose 5ghz na 3 beta 5,6,7 a chodi to slusne az na nejake drobnosti, do RB112 jsem dal nejvys betu 7 pac me prijde ze cim vyssi verze tim to ten RB zvlada hur takze dal nejdu nehodlam kvuli tomu litat pres pul mesta a menit RB, tymu MK bych vzkazal ze jsou kokoti, za ty prachy co na tom vydelaji si udelaji par zmen vydaji a my jim to otestujem.Tak me to teda pripada :(

nechapu cemu se na tom divis. Dela to tak kazdej vyvojar, precijen koncovej zakaznik to odzkousi z mnohem vice uhlu, i laickych :)
A navic jsou to stale jeste jen RC, takze bugs tam proste musi byt.
0 x
admin sítě PLnet

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 18 years ago

Ahoj ja se az tak nedivim jen me prijde ze by to takto mohlo byt u nejakeho open source kterej je zdarma a ne u placeneho systemu. Je mi jasne ze to neni Stable verze, ale prijde me ze to chodi spis cim dal hur nez ze by lepe a taky ze RB112 a 133C s 3.0 nebudou moc pouzitelne.Asi bude vazne lepsi na station routovat a na 3.0 se vykaslat
0 x

chalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chalan » 18 years ago

v com je alebo ma byt 3.0 taka uzasna oproti 2.9.x?
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 18 years ago

nechapu, staci mi verze 2.9.XX, kdyz to beha stabilne, podporuje vsechno co potrebuju proc bych se v tom proboha vrtal ? jen pro dobrej pocit ze mam neco novejsiho ?
Zasadne jenom routuju zadne kraviny stylu WDS nebo bridge neresim, takze pro me v3 neni
0 x