❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
Bach

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Bach » 10 years ago

Viktor Novotný píše:nova i prima poslala dopis, kde sve zamyslene poplatky vycisluje
z ceho myslis ze byla ta moje citace :-)

Nejlepší je pasáž od Primy, že musí být zařazen v nejnižší nabídce pro všechny a nebo vůbec ;-)
0 x
Na domácí přípojku to jde. :-))) http://www.speedtest.net/result/3688392378.png

Kaja

Příspěvekod Kaja » 10 years ago

Jake jsou tedy pozadovane castky? Castku od PRIMy tu nikdo jeste nezminil.
Ty castky jsou stejne pro pripad linearni TV i pro timeshift, nebo pro site linearni TV jsou nizsi?
Pripade zverejnete kompletni obsah toho dopisu.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

tady
Přílohy
prima-ceny.jpg
prima-ceny.jpg (83.52 KiB) Zobrazeno 2586 x
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

David2006

Příspěvekod David2006 » 10 years ago

Takže dohromady s Novou chtějí TV kolik bez DPH? A je to per klient nebo per 1 TV?

Myslím že Netbox a UPC by jim to mohli politicky vysvětlit... . A nebo taky ne.
0 x

xrff

Příspěvekod xrff » 10 years ago

zdravim, planuje sledovanitv pridat do nabidky kanaly jako sport1 ? pripadne jina moznost , kde ho sehnat pres IPTV?
0 x
--

Filip Rubák
F-site corp s.r.o.
e-mail: xrf(at)f-site.eu
GSM: +420 731 931 043

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

ano, ceka se na smlouvu - kazdym dnem
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Ladik

Příspěvekod Ladik » 10 years ago

Vidim, ze nekdo chce Formuli1 :-)
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 10 years ago

Aby to spíš nedopadlo tak že UPC jim to politicky vysvětlí ale sledovani.tv na to nebude mít páky a bude se muset platit. UPC už to Nově jednou vysvětlilo když si řekli o zvýšení poplatku za Nova Sport a UPC novu sport vyřadilo z programové nabídky. To pak na Nově čuměli jak jim klesla sledovanost....

Ale tohle je zase o velikosti a o lobby, tak se dá vyjednávat...
0 x
Bývalý ISP...

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 10 years ago

Tomáš Nesrsta píše:Aby to spíš nedopadlo tak že UPC jim to politicky vysvětlí ale sledovani.tv na to nebude mít páky a bude se muset platit. UPC už to Nově jednou vysvětlilo když si řekli o zvýšení poplatku za Nova Sport a UPC novu sport vyřadilo z programové nabídky. To pak na Nově čuměli jak jim klesla sledovanost....

Ale tohle je zase o velikosti a o lobby, tak se dá vyjednávat...

Sorry Tome, ale to jsou bludy. Oni spíš čuměli na UPC. Až se uvidíme, vysvětlím ti to.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

máte někdo nějaký právní výklad proč jsem znevýhoděněný oproti DVB-T, kde jsou stejné kanály a neplatím vůbec nic, tedy až na poplatky, které platím dle elektroměru (za rozshlas a TV).
připadá mi to silně diskriminační, moc dobře vědí, že klasická telvize, tak jak již funguje desítky let prostě mění způsob sledování televize, ale teď opět zase nějaká finanční pijavice chce sát.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

David2006

Možná by nebylo Okoune od věci si spíš říct kolik % lidí to u Tebe používá. Jestli bys měl platit za polovinu nebo za všechny, tak to může být vcelku ranec 5-10tis+DPH měsíčně. Právní výklady jsou hezky drahý cár papíru.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

spadl si ze stromu? já to za lidi rozhodně platit nebudu, pokud to podraží, tak jim to buu muset také podražit, jen mě mrzí že potom nebude mít význam se vůbec na tu televizi koukat za ty prachy.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

David2006

No te fakt, když začneš na 130 s DPH tak si to moc lidí nevezme.
0 x

Kaja

Příspěvekod Kaja » 10 years ago

Tech nelogicnosti a diskriminaci je vic. Pri sireni prevzateho vysilani platis i autorskym svazum za kazdeho aktivniho usera.
A to presto, ze uzivatel pri sledovani DVBT/DVBS nic neplati. To neplaceni je logicke, protoze autorskym svazum plati jednotlive TV spolecnosti.
Predpokladam, ze autorske svazy nepozaduji platbu od provozovatelu multiplexu (Digital Broadcasting, Ceske Radiokomunikace, ....). Nebo se pletu?

okoun píše:máte někdo nějaký právní výklad proč jsem znevýhoděněný oproti DVB-T, kde jsou stejné kanály a neplatím vůbec nic, tedy až na poplatky, které platím dle elektroměru (za rozshlas a TV).
připadá mi to silně diskriminační, moc dobře vědí, že klasická telvize, tak jak již funguje desítky let prostě mění způsob sledování televize, ale teď opět zase nějaká finanční pijavice chce sát.
0 x

Bach

Příspěvekod Bach » 10 years ago

okoun píše:máte někdo nějaký právní výklad proč jsem znevýhoděněný oproti DVB-T, kde jsou stejné kanály a neplatím vůbec nic, tedy až na poplatky, které platím dle elektroměru (za rozshlas a TV).

Dle výkladu programerů: Provozovatel DVB-T nevybírá od koncových uživatelů poplatky a tím se neobohacuje na úkor vlastníka programu. Provozovatel IPTV či DVB-C vybírá peníze za programovou nabídku a tím v podstatě přeprodává něco, co mu nepatří.
Je spousta placených programů, které jako koncový uživatel chytnete zdarma. Pokud na nich chcete profitovat, tak musíte platit.

Koncesionářské poplatky platíte za ČT nikoli za NOVU či Primu.
0 x
Na domácí přípojku to jde. :-))) http://www.speedtest.net/result/3688392378.png