❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vypnutí router os version ve wireless?

Návody a problémy s konfigurací.
okoun
antispam: Ano

vypnutí router os version ve wireless?

Příspěvekod okoun » 10 years ago

ahoj, nevíte jestli jde vypnout, aby moje AP nevysílalo na jaké jede routeros verzi? na webu jsem nic moc o tom nenašel
mám za to že konkurence u nás se rozhodla již k zoufalému činu a naprosto všechno kopíruje co se dá, dokonce i jakou používáme verzi :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 10 years ago

okoun píše:ahoj, nevíte jestli jde vypnout, aby moje AP nevysílalo na jaké jede routeros verzi? na webu jsem nic moc o tom nenašel
mám za to že konkurence u nás se rozhodla již k zoufalému činu a naprosto všechno kopíruje co se dá, dokonce i jakou používáme verzi :)

Nebud paranoidni. To ze pouziva stejnou verzi preci neznamena, ze to delaji lepe/hure nez ty preci.

Navic toho muzes vyuzit a nahraj tam neco co nefunguje a oni si to taky nahrajou
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

no taky jsem si říkal že jsem paranoidní, ale používám jistou verzi už hodně dloho a co nevidím tak nedavno oni také, vím že verze nikdy moc neřešili.

nimcéně pokud nahraji nějakou blbou verzi tak si akorát ak ublížím sám :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Ladik

Příspěvekod Ladik » 10 years ago

Ja ti to reknu jednoduse:
- pokud budou i tady na foru, tak jsi stejne v pytli :-(
- a ano presne vim o cem mluvis resp pises
- proste co vsem jede a navic to dava vsanc tady na foru, tak je v pasti - tomu, ale nezabranis
- nejhorsi bude az zacnou kopirovat SSID, to bude pak teprve neco :-(
0 x

Majklik

Příspěvekod Majklik » 10 years ago

okoun píše:nimcéně pokud nahraji nějakou blbou verzi tak si akorát ak ublížím sám :)

Okoune, jsme přeci v Česku! Nevadí, že mi chcípne koza, hlavně když sousedovi chcípnou dvě, takže pokud je větší, tak není co řešit... A navíc to máš beztrestně, když to napíšeš sem - nainstaluj ROSx.y, tak by tě ještě mohl žalovat za náhradu škody vzniklé úmyslně chybnou radou (ať žije nový OZ). :-)

A nebo, buď drsoň, pokud tě kopírují, vzbuď zdání, že když neladíš rádia, tak ladíš toto: https://www.youtube.com/watch?v=6x59iN4KMz4 třeba se nachají také zblbnout a můžeš doufat, že použijí lepší munici/horší pláty/nebudou umět mířit. :-)
0 x