❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Kamerový systém do chodby a vchodu - rada

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ITVostro

Kamerový systém do chodby a vchodu - rada

Příspěvekod ITVostro » 10 years ago

Ahoj,
našel jsem si tohle fórum abych nezakládal nové vlákno a poprosil bych Vás o radu.
Jedná se mi o zabezpečení vchodu a vstupní haly kamerovým systémem z doporučení značky hikvision(případně jiné varianty při doporučení)

1 vstupní místnost se zvonky(dveře-zvonky-dveře),která je čtvercového tvaru 280x280x260(v) zvonky jsou zhruba uprostřed proto by byla vhodná kamera s velkým záběrem předběžně jsem pokoukával pro tento vchod po kameře hikvision DS-2CD2532F-I/28
2 vstupní hala v které má být kamera která by zabírala vstup a její okolí, zde jsem pokoukával po hikvision DS-2CD2432-I/28(nebo po doporučení lépe nějaká alternativa se zabezpečením antivandal)
V obou případech se jedná o místnosti přes den bez osvětlení za šera s osvětlením, proto jsem se chtěl i zeptat, zda sou tyto kamery vůbec vhodné?

Jde mi hlavně o to aby i za neúplného osvětlení (šera) nedocházelo k šumu v obrazu a aby každá kamera měla dostatečný záběr postavy a obličeje.

Děkuji za vaše rady a návrhy
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 10 years ago

Tieto kamery co sa tyka obrazu a pomer vykon cena su vraj top....este su odporucane dahua....
co vsak je pre teba podstatne co chces na tom robit....

napr. ja som kupil kamery ubiquity a airvisin system a toto riesenie je napr. v obchode uplne nevhodne, nie je mozne pretacat, zrychlit prehravanie, zalohovat, system zvykne padnut a pridete o vsetko...narocne na hardver, pritomny dalsi pc, nemoznost stahovat videa vacsie ako 10min, dlhe stahovanie 10minutoveho videa.....
cize co chcem povedat je dolezity softver cez co to budes spravovat, ci chces pouzivat linux, windows....mozno by to slo aj na blueiris, lenze ten ide iba na windows...
..ak mas cas sa hrat, tak viaceri odporucaju raspberry pi + cam modul ako najlepsie reisenie defakto s neobmedzenymi moznostiami (konvertovanie, zalohovanie, parametre obraz presne podla predstav...a myslim ze IR vhodnejsie ako externe nie je....)

ked nieco kupis potesil by si isto viacerych tu so zverejnenim kvality obrazu a tvojich skusenosti....
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 10 years ago

synology... ipcorder... na co PC?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 10 years ago

hapi píše:synology... ipcorder... na co PC?

co som pozeral ubnt kamery tam asi nejde pripojit...
ide tam pripojit raspberry pi cam?
0 x