❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
přijde mi divný že fáze může bejt i vpravo když i taková zástrčka do ní má označený kontakt že je fáze a i zásuvka samotná při montování má označeno kde je fáze.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Tak já nevím, ale označený bývá pouze ochranný vodič(zem) v zásuvce i vidlici. Většinou symbolem uzemnění a jinou barvou šroubků nebo i kontaktů. Fáze i nula jsou prostě pracovní vodiče a kopat můžou oba dva, i když je fáze správně na černým (hnědým) vlevo.
Nevím, jestli si vzpomínáte na starší rozdvojky, které používal snad každý, kde byla na jedný straně fáze vlevo a na druhý fáze vpravo.
No a revizák, kterýho to málem zabilo, není podle mě revizák, ale blázen.
Nevím, jestli si vzpomínáte na starší rozdvojky, které používal snad každý, kde byla na jedný straně fáze vlevo a na druhý fáze vpravo.
No a revizák, kterýho to málem zabilo, není podle mě revizák, ale blázen.
0 x
Petr Krist
vonehda sem zapojoval se znamym projektor na strope, kabl dirou ve stropu a napojeni na rozvodnou krabici na pude. Hneda na fazi, modra nulak. A dole na konektoru na Symbolu L nula a na druhem s oznacenim N faze
bordel toto... do te doby sem veril ze faze a nula je kde ma byt dle oznaceni. Jeste paradoxnejsi bylo ze projektor nechtel nastartovat s takto prehozenymi vodici...ale s jinou snurou z jine zasuvky nastartoval hned, po chvili nastartoval i z te prehozene
to potesilo u projektoru za 20 tycek...
a revizak ktery veri ze tam je faze a nemuze byt jinak je blazen...

a revizak ktery veri ze tam je faze a nemuze byt jinak je blazen...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Dneska dobrej servis:
Přihlásím se na klientské SXT a vidím že po restaru je na lanu 100 up a hned po nem link down. a konec. Pošlu tam technika s tím že je asi problém v konektorech nebo kabelu, případně v anténě. Technik se vrátí, SXT vyměnil a dovezl mi to starý s tím že po restaru se mu jednotka načete we winboxu a tím to hasne. Dostat se na ní nedá a po chvilce zmizí i z winboxu.
Nedalo mi to a jednotku jsem rozebral. Po důkladném vyčištění fuguje jak má
http://www.spa-net.cz/images/stories/is ... ve_sxt.jpg
http://www.spa-net.cz/images/stories/is ... e_sxt2.jpg
Přihlásím se na klientské SXT a vidím že po restaru je na lanu 100 up a hned po nem link down. a konec. Pošlu tam technika s tím že je asi problém v konektorech nebo kabelu, případně v anténě. Technik se vrátí, SXT vyměnil a dovezl mi to starý s tím že po restaru se mu jednotka načete we winboxu a tím to hasne. Dostat se na ní nedá a po chvilce zmizí i z winboxu.
Nedalo mi to a jednotku jsem rozebral. Po důkladném vyčištění fuguje jak má

http://www.spa-net.cz/images/stories/is ... ve_sxt.jpg
http://www.spa-net.cz/images/stories/is ... e_sxt2.jpg
0 x
Bývalý ISP...
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Dle podaciho listku podano 14.11. .... Nic neni nemozne ...

- Přílohy
-
- posta.jpg (33.41 KiB) Zobrazeno 2572 x
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
tak dnes posta zas perlila , dali vedet ze prevzali balik ovsem ten cas doruceni je expresni ..... melo to jednu vadu , balik uz lezel ve skladu a polozky byly radne zaevidovany

0 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mas si to z Ipmedie posilat pplkem. Tam co dnes objednam tak zitra mam...
0 x
Bývalý ISP...
Problem je ze pplko kezdi nepravidelne , posta aspon vim ze jeszdi v urcitou hodinu a ze to na zakladne nekdo prevezme u pplka je to jak jim to vyjde
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tobe jede kancl jen cast dne ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
u nas DPDcko jezdi + - 15 minut ve stejnej cas uz zhruba 5 let. Ridic ok, kdyz je nestandardni zasilka (dobirka, velikosti,,,) zavola dopredu kdyz vyrazi z depa.
0 x
Kancl je mobilni
jako u vetsiny malych isp ..... az budu mit vasi velikost Viktore tak taky uzivim babovku co mi tu bude celej den sedet ale zatim neni potreba

0 x
problém s PPLkem? vždy předem volá a je schopnej předat zásilku i jinde případně jí nechat v jinym krámě ve městě kam si pro ní dojedu. Neni náhodou někde poblíž vás PPL Partner? tam může pplko nechat balík a pořešeno.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik