Pro zájemce o RB333 odkazuji na tuto možnost získat vzorky:
http://www.i4shop.net/cz/iObchod/~i4wifi-Mikrotik.asp
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB333 - KONEČNĚ TADY!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Super ze jsi to sem dal, jen bych se primlouval k tomu abys sem hodil i ten nstreme2. Test jsi provadel na stole nebo na nejake trase? Co se tyce vysledku R52, tak bych doporucil stahnout vykon, tak aby byl signal kolem -65 a uvidis, ze to bude mit lepsi vysledky.
riddle píše:no nevim, vykon me moc nepresvedcil...
testl jsem i NstremeDual ale nic moc... tak to sem davat ani nebudu
0 x
vykon byl stahnuty na 10dBm, taky me to uz napadlo 
jinak test byl provaden na 1km spoji
no ono ani nejde jakej byl vykon v NstremeDualu ale jde o to ze se to RB silene zacelo zasekavat, Sam osobne si myslim ze by to chtelo chladit to CPU se nejak prehrejva...
zkusim poladit a dal bych reference s chladicem

no ono ani nejde jakej byl vykon v NstremeDualu ale jde o to ze se to RB silene zacelo zasekavat, Sam osobne si myslim ze by to chtelo chladit to CPU se nejak prehrejva...
0 x
Je to trochu mimo, ale neda mi to sem nedat:
mam link z optiky na cca 750m pres RB532 (400MHz) a CM9 na jedne strane (antena Jirous extreme, rb v krabice za antenou pripojeno jen pigtailem) na druhe strane 1GHz P3, Jiros extreme, 6m kabelu, je to stazene do normy, signal -64, zapnuty nstreme exact size. Prutoky merene z RB:
tcp tx 34Mb
tcp rx 36Mb
tcp both 20Mb
udp 1500 tx 39Mb
udp 1500 rx 40Mb
udp 1500 both 21Mb
udp 100 tx 7Mb - 6 tisic paketu
udp 100 rx 15Mb - 18 tisic paketu
udp 100 both 9Mb - 6/7 tisic paketu (rx omezen aby byl fd vysledek)
mam link z optiky na cca 750m pres RB532 (400MHz) a CM9 na jedne strane (antena Jirous extreme, rb v krabice za antenou pripojeno jen pigtailem) na druhe strane 1GHz P3, Jiros extreme, 6m kabelu, je to stazene do normy, signal -64, zapnuty nstreme exact size. Prutoky merene z RB:
tcp tx 34Mb
tcp rx 36Mb
tcp both 20Mb
udp 1500 tx 39Mb
udp 1500 rx 40Mb
udp 1500 both 21Mb
udp 100 tx 7Mb - 6 tisic paketu
udp 100 rx 15Mb - 18 tisic paketu
udp 100 both 9Mb - 6/7 tisic paketu (rx omezen aby byl fd vysledek)
0 x
Pokud se prehriva CPU, tak je to problem, ale dle meho je problem i v Mikrituku 3.0x zatim je docela nestabilni, testoval jsem ho na RB532 a vysledek nic moc, na 2.9.41-46 bezproblemu udelam 20Mb (bez nstreme mereno na dsl.cz) a kdyz jsem tam nahrahl 3.0.b5 nebo rc2 tak jsem se nedostal pomalu ani na 2Mb, ale mozna je to rukama

riddle píše:vykon byl stahnuty na 10dBm, taky me to uz napadlo
0 x
net.work píše:honzam píše:riddle píše:je tam v3.0rc1
ale dneska zkusim upgrade na v3.0rc3
A s tím to už dodávají? Nemyslíš že by to s 2.9.46 mohlo jet líp?
ve 2.9 verzi neni podporovany ten CPU co tam je, takze jedine 3.....
Aha to jsem nevěděl, takže verze 2.9 je nyní k prdu

R52H - High Power miniPCI bezdrátová karta
0 x