Striker píše:Našel jsem tady vypsaných asi 6 OID, tak to teď zkouším rozjet.
Horší je to s ToughSWITCHem od UBNT :/
siklu mi funguje dle přílohy na 100%, ale toughswitch nelze, taky jsme si s tim hrál abych to mohl ISPadminem vyčítat a bohužel...
Striker píše:Našel jsem tady vypsaných asi 6 OID, tak to teď zkouším rozjet.
Horší je to s ToughSWITCHem od UBNT :/

dantasik píše:Todle aktualizace podle me nevyresi, chtelo by to zjistit na cem to "vytuhne" na jakym procesu a co vola. Pokud je to mail_syslog jak pises na obrazku tak je bud plny syslog nebo je plna tabulka nebo něco jiného ale to takhle tezko rict.
 a reportoval, to jen diky tomu ze jsem byl nucenej delat hromadu veci abnormalne, takze se prislo na veci, ze kdyz se postup udela jinak nez obvykle tak se najednou neco jineho potento... apod...
 a reportoval, to jen diky tomu ze jsem byl nucenej delat hromadu veci abnormalne, takze se prislo na veci, ze kdyz se postup udela jinak nez obvykle tak se najednou neco jineho potento... apod... ...)
 ...)Pintero píše:Ve 2 rano se jeste spousti zalohy routeru.

dantasik píše:Kolik mas RAM a kolik mas nastaveny swap?

Tomáš Nesrsta píše:provozovat admina na 2Gb ram je sebevrazda. Ja mam na starym serveru 4Gb a taky swapuje.
Nedal jsi sem grafy disku ale pokud dam nemas SASy tak pocitam ze se taky pekne nabehaj...

jiri.cestr píše:Ale co se zas vyvrbilo, "červenaj mi interface na routerech s verzí 6.17" cca. 50% z nich... a 3 z toho přestávají komunikovat po API (většinou staré málovytížené koncáky ještě na RB532A, možná za to může i MK v. 6.17