❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Starnet

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: Starnet = parazit

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

ludvik píše:Vesnice je skupina celoročně obyvatelných staveb, kde není neobvyklé potkat občana v holínkách.
Případně jinak: vesnice nemá policejní stanici, ale spoustu kurníků.
hapi píše:Co je vesnice? Definujte mi prosím vesnici.

a kralikarny se taky pocitaj? :lol:
0 x

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

ludvik píše:Vesnice je skupina celoročně obyvatelných staveb, kde není neobvyklé potkat občana v holínkách.
Případně jinak: vesnice nemá policejní stanici, ale spoustu kurníků.
hapi píše:Co je vesnice? Definujte mi prosím vesnici.

Abyste se nehádali: http://cs.wikipedia.org/wiki/Vesnice :-)
0 x

10kabel

Příspěvekod 10kabel » 12 years ago

Peyrak píše:firma STEN z HK ve spolupráci s obcí postavila optiku věšenou po lampách v obci Blešno, maj to udělaný pěkně, až na ty převěsy přes silnici I/11, drop káble v délkách i kolem 50 přes silnici ve výšce tak 6m, jsem zvědavej až tam zase pojede nějakej nadměr :D

jinak v obci je nn i telefony v zemi, občas tam visí jen nějaké VN

Funguje jim to v pohodě. V noci jsme nadměr potkali a pánové s teleskop tyčkou zvedaly níže položené optiky naprosto v pohodě. Oni tam jsou v podstatě dvě jedna hned na začátku mají tam dokonce stožárek, aby se vešly do základní výšky nad silnici a pak někde tuším uprostřed. Jinak je to udělaný hezky.
0 x

PetaBlesk

Příspěvekod PetaBlesk » 10 years ago

viz. příspěvek

https://ispforum.cz/viewtopic.php?f=4&t=7638&p=161493#p161493

Nemá smysl něco k tomu psát.
0 x

petr.kolar

Příspěvekod petr.kolar » 10 years ago

PetaBlesk píše:viz. příspěvek

Dobrý den,
naopak bych Vás poprosil, abyste k tomu ještě připsal, odkud jsou tyto fotky nafocené (klidne soukrome). Jde mi o to, abychom byli schopni dohledat, který z techniků nám takto zfušovanou prací dělá ostudu a negativní reklamu. Předem děkuji za pomoc.

Petr Kolář, Starnet
0 x

frito
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod frito » 10 years ago

Hoši potřeboval bych taky napsat kde mám všude vysílače kdo mi to přijede do Slavkova zmapovat.
Souřadnice do PM ideálně s fotkama.

Honza,
(ředitel co neví o své síti nic)
0 x
Jsme malý ISP, ale snažíme se svou práci dělat co nejlépe to jde ;-)
http://www.lajsiNET.cz/ - Horní Slavkov
Jan Leisner e-mail: leisner@LajsiNET.cz

Pintero

Příspěvekod Pintero » 10 years ago

petr.kolar píše:Dobrý den,
naopak bych Vás poprosil, abyste k tomu ještě připsal, odkud jsou tyto fotky nafocené (klidne soukrome). Jde mi o to, abychom byli schopni dohledat, který z techniků nám takto zfušovanou prací dělá ostudu a negativní reklamu. Předem děkuji za pomoc.

Petr Kolář, Starnet

Myslel jsem si, ze je standardem po jakekoli instalaci (i nasledne) vse fotit alespon na mobil a fotky nasledne ukladat do uloziste. Vcetne elektromeru. Tak velka firma (ktera si minimalne na ni hraje) jako Starnet s vice ci mene anonymnimi techniky by to mela mit jako samozrejmost :idea:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 10 years ago

petr.kolar píše:
PetaBlesk píše:viz. příspěvek

Dobrý den,

Petr Kolář, Starnet

asi vám pošlu pár fotek s poškozenými věcmi od vašich techniků který zatím neřešíme... zatím neřešíme...
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 10 years ago

hapi podel se se vsemi neskudli to pro sebe :)
0 x

Standula
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Standula » 10 years ago

Taky přispěju se svou troškou do mlýna. Technici i4netu, nebo chceteli starnetu prořezávali na jednom objektu narostlé bezinky a čirou náhodou mi tam po čtyřech letech přestalo jít 1s10 rádio. Zrovna jsem tam byl do těch končin na cestě asi 10min cesty od bodu, takže jsem tam borce zastihnul. Pátral jsem co se stalo a při návratu, asi o 20 min déle z protistrany se borci sebrali a pláchnuli. Od té doby jede spoj zase bez výpadku. Příčina výpadku byl spoj vyresetovaný do defaultního nastavení... Po tom co tu čtu VELICE SILNĚ pochybuji, že se jedná o selhání nějakých najmutých individuí, ale o běžnou firemní politiku!!
0 x

b_henry

Příspěvekod b_henry » 10 years ago

Samozřejmě že jde o běžnou politiku.. Coby klient jednoho isp v regionu kam Starnet poměrně nedávno zavítal bych mohl o výpadcích a nárazové "skoro-nefunkčnosti" netu vyprávět. Informace od providera zněla jasně - rušení a ničení kabelů novou konkurencí..
0 x
Uživatel co rád kouká profíkům přes rameno :-)

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 10 years ago

b_henry píše:Samozřejmě že jde o běžnou politiku.. Coby klient jednoho isp v regionu kam Starnet poměrně nedávno zavítal bych mohl o výpadcích a nárazové "skoro-nefunkčnosti" netu vyprávět. Informace od providera zněla jasně - rušení a ničení kabelů novou konkurencí..
Standula píše:Taky přispěju se svou troškou do mlýna. Technici i4netu, nebo chceteli starnetu prořezávali na jednom objektu narostlé bezinky a čirou náhodou mi tam po čtyřech letech přestalo jít 1s10 rádio. Zrovna jsem tam byl do těch končin na cestě asi 10min cesty od bodu, takže jsem tam borce zastihnul. Pátral jsem co se stalo a při návratu, asi o 20 min déle z protistrany se borci sebrali a pláchnuli. Od té doby jede spoj zase bez výpadku. Příčina výpadku byl spoj vyresetovaný do defaultního nastavení... Po tom co tu čtu VELICE SILNĚ pochybuji, že se jedná o selhání nějakých najmutých individuí, ale o běžnou firemní politiku!!

Proč to neřešíte přes policii pokud je to vše tak jasné ?
0 x

Standula
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Standula » 10 years ago

Žijeme v České republice a ne v právním státě... To je třeba si uvědomit. Proto jsem to neřešil s policií. Měl jsem jeden případ s jinou konkurencí a přivolaná policie nic neudělala, ani na přestupkovou komisi se to nedostalo. Pomohla až soudní žaloba na nekalou soutěž atd. Po roce soudního procesu je výsledek nepravomocný rozsudek ve stádiu odvolání.. Takže otázka je proč volat policii ?? Co jim udělá ? Dá jim na zadek ? :o
0 x

b_henry

Příspěvekod b_henry » 10 years ago

Robotvor píše:Proč to neřešíte přes policii pokud je to vše tak jasné ?
Coby klient nemám co řešit. Ten dotyčný isp to samozřejmě řešil, tedy aspoň jsem to tak pochopil.
0 x
Uživatel co rád kouká profíkům přes rameno :-)

jopo

Příspěvekod jopo » 10 years ago

Standula píše:Žijeme v České republice a ne v právním státě... To je třeba si uvědomit. Proto jsem to neřešil s policií. Měl jsem jeden případ s jinou konkurencí a přivolaná policie nic neudělala, ani na přestupkovou komisi se to nedostalo. Pomohla až soudní žaloba na nekalou soutěž atd. Po roce soudního procesu je výsledek nepravomocný rozsudek ve stádiu odvolání.. Takže otázka je proč volat policii ?? Co jim udělá ? Dá jim na zadek ? :o

tam pomoze len chytit pri cine, nafotit a dat im cez hubu.
0 x