❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
okoun
antispam: Ano

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod okoun » 10 years ago

pepulis píše:A jak Vám jede web sledování ted vecer - cca 20:39? Uz pres hodinu se mi obraz zaskubne, za chvili rozjede a takhle to trva minuty a minuty. Problem s konektem nemam, sedim primo na optice ...

Divný je že to dělá ČT1, Prima ale třeba NOVA jela dobře
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

ze by jiny server, jine umisteni ? :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

okoun

takže bohužel opět samé lži, nový FW vůbec nepřinesl opravu záškubů, jedu teď i progresivně, tedy HLS jsem vypnul a cca po 15 minutích z přehrávání archivu opět tato hláška: Obrázek když tam je tato hláška a přepnu na jiný pořad z archivu tak to nejde stále tam ta hláška smrdí, pomůže až když přepnu na živý stream potom se to nahodí, jinak při živé streamu jsem měl dva několikasekundové záseky typu že se zastavil obraz a potom sám zase spustil, takže opět nepoužitelný.
rád bych aby si sem nějaký pán ze sledovanitv.cz zajel a ujistil se jak je to nepoužitelný, fakt už ztrácím nervy
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

njn, nic neni idealni, me to zatim jede ... uvidime co dal
0 x
- programming
- development
- education

bubhak

Příspěvekod bubhak » 10 years ago

okoun píše:takže bohužel opět samé lži, nový FW vůbec nepřinesl opravu záškubů, jedu teď i progresivně, tedy HLS jsem vypnul a cca po 15 minutích z přehrávání archivu opět tato hláška: Obrázek když tam je tato hláška a přepnu na jiný pořad z archivu tak to nejde stále tam ta hláška smrdí, pomůže až když přepnu na živý stream potom se to nahodí, jinak při živé streamu jsem měl dva několikasekundové záseky typu že se zastavil obraz a potom sám zase spustil, takže opět nepoužitelný.
rád bych aby si sem nějaký pán ze sledovanitv.cz zajel a ujistil se jak je to nepoužitelný, fakt už ztrácím nervy

Dobrý den,
potřebuji vědět čas kdy k tomuto došlo. Protože v testech a ani nikde jinde u klientů s novým FW problémy nejsou. Můj odhad je že problém nastal mezi 19 a 19:30 - kdy opět nastal problém v NFX - který nás trápí již třetí den. Přesunuli jsme hlavní kanály na servery do hostingu u ISPaliance, ale DB (ověřování boxu i webu) a a timeshift jede pořád přes NFX.

A druhá věc ... pokud nekoho veřejně obviním ze lži ... měl bych si to ověřit ...
0 x

okoun

bylo to někdy kolem 19:40 nicméně to že se se tam ukáže tato hláška (smajl screen) obdoba známého BSoD asi nebude problém s konektivitou, protože jak píšu mohl jsem přehazovat kamkoli v archívu a prostě nic a to je úplně stejné jako v minulé verzi FW proto tady píšu že to byly lži, už několikrát jsem byl ujištěn nějakým technikem ze sledovanitv.cz že v té další verzi bude vše šlapat a stále nic, rozčiluje mě to, kdybych tu službu měl jako na test a byla zcela zdarma tak neřeknu ani popel, ale když se vylaďují věci za pochodu a už delší dobu, tak se na mě nezlobte, že už jsem vytočený.
0 x

okoun

takže další problém dnes ve 22:21 kanál prima zoom živé vysílání a hláška: Obrázek
hláška tam je pořád několik minut a stále hláška
pokud přepnu na jakýkoli jiný program tak to jede, když se hodím zpátky na primu zoom tak černá obrazovka a nic a když spustím programového průvodce a zvolím prima zoom a dám živé vysílaní tak se to rozjelo, nechápu co to má znamenat.
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 10 years ago

Ješte,že jsem tu službu na síti nerozjel.... to by mě zakazníci vytahaly za kou...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jak se to vezme, sluzba to v podstate neni spatna, jen zrejme musim vice tlacit aby uz NIC nebylo v te sracce nFX vysmech vsem slusnym lidem ...
0 x
- programming
- development
- education

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 10 years ago

Viktor Novotný píše:jak se to vezme, sluzba to v podstate neni spatna, jen zrejme musim vice tlacit aby uz NIC nebylo v te sracce nFX vysmech vsem slusnym lidem ...

Hele, asi jsem tupoň, ale byl jsem na tom ze nFX je pouze pro neziskovky. Co tam dela komercni provozovatel sluzby ?
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

tak to clovece netusim, ja jsem byl take pozvan, ale odmitl jsem ..
0 x
- programming
- development
- education

okoun

dnes live stream zatím celý den bez výpadku, nevím co si o tom mám myslet
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ze uz live neni pres nFX !!! do rite porad to nebudu opakovat :-)

to je asi jak rika jeden muj kolega "kdyz je spatna voda, je spatny i caj .. " nFX ... vysmech ? asi ano
0 x
- programming
- development
- education

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 10 years ago

Asi byly vyslyšeny tvé zbožné přání :-D
0 x

okoun

Viktor Novotný píše:ze uz live neni pres nFX !!! do rite porad to nebudu opakovat :-)

to je asi jak rika jeden muj kolega "kdyz je spatna voda, je spatny i caj .. " nFX ... vysmech ? asi ano

no fajn ale mě nFX nezajímá ani nevím co to je, taději to nechci vědět :)
0 x