Co se tyka fw a ruznych oprav, ano obcas neco komentuji a neco zkousim, ale nejsem v tom primo zapojen ve smyslu uprav, od toho jsou jini

Viktor Novotný píše:byla, ale ja jsem slibil, ze co se dozvim si necham pro sebeobecne vzato, ano jsem v kontaktu s lidmi uvnitr v podstate do te urovne, ze kdyz se neco sekne poslu sms a opravi to hned ... mam na mysli chybu timshiftu, ci sekly kanal.
Co se tyka fw a ruznych oprav, ano obcas neco komentuji a neco zkousim, ale nejsem v tom primo zapojen ve smyslu uprav, od toho jsou jinico se tyka sw do chytrych tv tak to vubec nesleduju
okoun píše:jako to je vyborné tady přiznáte že je tam chyba a nevíte kdy ji opravíte, já tedy doufám, že všem také nebudete účtovat podporu pro smart a boxy dokud tu chybu neopravíte...
nebo vám (ISPíkům) je to jedno že platíte za něco co je polofunkční
bubhak píše:okoun píše:jako to je vyborné tady přiznáte že je tam chyba a nevíte kdy ji opravíte, já tedy doufám, že všem také nebudete účtovat podporu pro smart a boxy dokud tu chybu neopravíte...
nebo vám (ISPíkům) je to jedno že platíte za něco co je polofunkční
Nový firmware pro boxy bude vydán pro uživatele dnes - je tam možnost přepínání druhu streamu, a pokud se jedná o chybu s rodičovským zámkem mohou se partneři, jejichž uživatele mají koupený balíček filmbox používají smart tv aplikaci ozvat našim obchodníkům a ti budou řešit reklamace individuálně