❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

byla, ale ja jsem slibil, ze co se dozvim si necham pro sebe :) obecne vzato, ano jsem v kontaktu s lidmi uvnitr v podstate do te urovne, ze kdyz se neco sekne poslu sms a opravi to hned ... mam na mysli chybu timshiftu, ci sekly kanal.

Co se tyka fw a ruznych oprav, ano obcas neco komentuji a neco zkousim, ale nejsem v tom primo zapojen ve smyslu uprav, od toho jsou jini :) co se tyka sw do chytrych tv tak to vubec nesleduju
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

zorin

Příspěvekod zorin » 10 years ago

Viktor Novotný píše:byla, ale ja jsem slibil, ze co se dozvim si necham pro sebe :) obecne vzato, ano jsem v kontaktu s lidmi uvnitr v podstate do te urovne, ze kdyz se neco sekne poslu sms a opravi to hned ... mam na mysli chybu timshiftu, ci sekly kanal.

Co se tyka fw a ruznych oprav, ano obcas neco komentuji a neco zkousim, ale nejsem v tom primo zapojen ve smyslu uprav, od toho jsou jini :) co se tyka sw do chytrych tv tak to vubec nesleduju

Diky, a kdo by nam tedy co pouzivame Smart TV miniaplikaci mohl rici neco vic, nez ze jen bude nova verze?
Vsude se mluvi jen o novem fw pro externi boxy ale o aplikaci a opravenych problemech (pokud tedy jsou) pro Samsung TV vubec nic.

Diky za info
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

bud se tu zase nekdo ze sledovani obevi ? :) nebo se na to optam prilezitostne ...
0 x
- programming
- development
- education

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

ted se dívám z archivu na webu a najednou to skočí o 10 sec dopředu potom zase o několik sec na zpět, tedy scéna se opaku, no co se to s tím děje zase :idea:
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

takove hlaseni je na nic, mas napsat jaky kanal jaky cas ...
0 x
- programming
- development
- education

okoun

jednalo se o pořad "máte slovo" na ČT1
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

bubhak

Příspěvekod bubhak » 10 years ago

včera - 2.10. 22:24 jsem neuhlídal synchonizaci raidu a cca 5minut nahrávek je s chybama (rozkostičkuje se obraz, přeskočí to) - způsobené lidskou chybou - za problémy se omlouvám
jinak od HLS se neupouští - jen v novém FW boxu je možnost přepínání mezi progresivním streamem a hls (progresivní stream - kontinualní datový tok, hls - posílání dat v chunkách plnou rychlostí linky) a řeší se omezení hls max rychlosti s návazností na šifrování - hls je nutné pro šifrovaní - prémiový obsah
aplikace pro samsung bude opravena (ale hls se bude muset řešit shapovanim u nas na serverech) .. je tam navíc ještě i chyba s rodičovským zámkem (zatím v ní není implementován - a uživateli program nahlásí, že se nachází mimo partnerskou síť) .. ale termín nemám - vyvíjí to pro nás externí firma
0 x

okoun

jako to je vyborné tady přiznáte že je tam chyba a nevíte kdy ji opravíte, já tedy doufám, že všem také nebudete účtovat podporu pro smart a boxy dokud tu chybu neopravíte...
nebo vám (ISPíkům) je to jedno že platíte za něco co je polofunkční :?:
0 x

bubhak

Příspěvekod bubhak » 10 years ago

okoun píše:jako to je vyborné tady přiznáte že je tam chyba a nevíte kdy ji opravíte, já tedy doufám, že všem také nebudete účtovat podporu pro smart a boxy dokud tu chybu neopravíte...

Nový firmware pro boxy bude vydán pro uživatele dnes - je tam možnost přepínání druhu streamu, a pokud se jedná o chybu s rodičovským zámkem mohou se partneři, jejichž uživatele mají koupený balíček filmbox používají smart tv aplikaci ozvat našim obchodníkům a ti budou řešit reklamace individuálně
0 x

okoun

ne já reaguji na to že jste psal že nová verze pro smart tv bude nevíte kdy, to že opravíte boxy je dobře, ale na smart tv je úplně stejná chyba, uživatelé smart tv mi hlásí úplně stejné chyby jako u boxu, abych se přiznal tak už nějak nemám důvěru v to že tento nový FW boxy vyřeší, to už bylo slibů a FW a stále jsme se nehnuli z místa :(
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

priznam se, taky me to nekdy vytaci tak, ze mam chut s tim prastit ... a jak se rika tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu ...
0 x
- programming
- development
- education

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

to je takoveto umele presvedceni sama sebe ze se to snad zlepsi ale v nitru si to uz pomalu odepsal :lol: a dusledek je ze ti makaj nervy a dal nic.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 10 years ago

bubhak píše:
okoun píše:jako to je vyborné tady přiznáte že je tam chyba a nevíte kdy ji opravíte, já tedy doufám, že všem také nebudete účtovat podporu pro smart a boxy dokud tu chybu neopravíte...

Nový firmware pro boxy bude vydán pro uživatele dnes - je tam možnost přepínání druhu streamu, a pokud se jedná o chybu s rodičovským zámkem mohou se partneři, jejichž uživatele mají koupený balíček filmbox používají smart tv aplikaci ozvat našim obchodníkům a ti budou řešit reklamace individuálně

Hláška že ochodníci bude něco řešit mě opravdu pobavila. Ja se sledováním už od května řeším změnu fakturačních údajů a zatím mi to přijde že píšu "nikomu" protože je to bez reakce...
Tomu se říká individuální přístup :D :D :D
0 x
Bývalý ISP...

pepulis

Příspěvekod pepulis » 10 years ago

A jak Vám jede web sledování ted vecer - cca 20:39? Uz pres hodinu se mi obraz zaskubne, za chvili rozjede a takhle to trva minuty a minuty. Problem s konektem nemam, sedim primo na optice ...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

je problem v praze v nFX ... co k tomu rict o tehle bande si uz dlouha leta myslim nepekne veci ... ale bohuzel :( sluzba jede jejich uzlem, snad se podari co nejdrive udelat nahradni reseni ...
0 x
- programming
- development
- education