❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Odpálení CM9 při nezapojené anténě?

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Alex-1
Kontaktovat uživatele:

Odpálení CM9 při nezapojené anténě?

Příspěvekod Alex-1 » 18 years ago

Je to pravda? Nejak se mi tomu nechce verit... Pry pokud neni zapojena antena, tak se karta odpali nebo rapidne snizi jeji citlivost..
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 18 years ago

to uz bych snad nemel ani jednu funkcni,

tohle je snad totalni blbost
0 x

letsrock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod letsrock » 18 years ago

To mě to příjde taky jako kravina, jelikož by mě snad nic nejelo a nefungovalo ...
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 18 years ago

Mozne to je, VF vystup u kazde karty je pocitany na nejakou protivahu. Samozrejme to neodejde hned, bude to chvili trvat.
0 x

Alex-1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alex-1 » 18 years ago

Co je mineno tim chvili? 5 vterin, minut nebo dnu?

Mimochodem nejak se nam ted na czfree siti "odpalujou" CM9ky. Jeden den naskenujou 40 okolnich siti a druhy den se koncaci skoro nepripoji a sken najde jen treba 10 siti. Za posledni pul rok uz je to takova sedma CM9 v haji. Nemuze to nejak souviset?
0 x

Buchar

Příspěvekod Buchar » 18 years ago

raven-il píše:Mozne to je, VF vystup u kazde karty je pocitany na nejakou protivahu. Samozrejme to neodejde hned, bude to chvili trvat.

.... je to mozne a troufam si tvrdit, ze pokud nema ochranu .. tusim ze se to delalo shotkyho diodama (kdyz tak at me nekdo opravi...), tak muze to odejit behem par vterin, ale stejne dobre to nemusi odejit, protoze na rozdil od jinych vf vysilacu tu neni takovy vf vykon z koncovych tranzistoru.
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 18 years ago

Alex-1 píše:Co je mineno tim chvili? 5 vterin, minut nebo dnu?

Mimochodem nejak se nam ted na czfree siti "odpalujou" CM9ky. Jeden den naskenujou 40 okolnich siti a druhy den se koncaci skoro nepripoji a sken najde jen treba 10 siti. Za posledni pul rok uz je to takova sedma CM9 v haji. Nemuze to nejak souviset?

Co takhle si precist trochu forum ;) viewtopic.php?t=2168
0 x

matos

Příspěvekod matos » 17 years ago

vedel by mi neikto povedat co sa vlastne mohlo stat a preco? v jednej dedine mam APcko na CM9 a 2.4GHz a nato zariadenie sa nemôzu pripojit klienti, dokaze vyhladat len okolite siete, a to iste sa stalo aj inemu poskytovateli ale na inej karte v pasme 2.4GHz, na 5GHz ziaden problem nenastal...
0 x